Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muzi ktorybto este nerobily

Príspevok v téme: Muzi ktorybto este nerobily
Drak5454

Otazka na zeny vedeli by ste si predstavit vstach kebybste stretli niejakeho muza ktory to este nerobil a mal by povedzme 30 rokou . A otazka pre muzou vedeli by ste si predstavit vstach so zenou ktora by povedzme mala 30 a bola by panna.nie vsetci mali to stastie ako by ste sa zachovali vdannej situacii ved clovek by sa asi hanbil priznat ze este nikdy nemal sex

Lill

Myslím, že žiadna normálna baba, žena to riešiť nebude. Je to pradsa každého osobná vec, každý má iný život, každý je iný.

Drak5454

Sonita,troska sa za to hanbim ,ale cim som starsi tym mam vtom jasnejsie nechcel by som ziadne stretko na sex ,neviem ci je to vekom ,chcel by som skor lasku kto tuzi po vstahu tak mi asi rozumie

sob rudolf

Drak5454, vďaka za vysvetlenie.
A súhlasím s tým, čo tu napísala Sonita. Chcelo by to iba dopísať: ja tiež.

Sonita

Ja presne po takom túžim..Teda nie presne, lebo z Tvojho príspevku vyznieva, že sa za to hanbíš a si takpovediac nedobrovolný panic, ktorý len nemal príležitosť na sex. Takže u mna by to bolo veľké plus, v tom prípade, že dotyčný muž by nespal ešte so ženou preto, lebo vyznáva také hodnoty nespávať len tak so ženami, ale čakať s týmito vecami na svoju vyvolenú.

Drak5454

Myslim to tak ze nemali stastie stretnut niekoho a riadily sa heslomm ze az po svadbe alebo tvrdo pracovali alebo kazdeho odmietali a tak dalej proste mylion dovodou