Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Holé kríže-bolesť

Príspevok v téme: Holé kríže-bolesť
Moonikaa

Takže stáva sa mi už pár rokov, že ked spím a vyhrnie sa mi pyžamo hore, začne ma bolieť v oblasti krížov, aj sa na tú bolesť zobudím. Keď si pyžamo zhrniem a zakryjem si kríže, bolesť postupne prestane. Stáva sa mi to v zime, aj v lete, aj dnes sa mi to stalo. Má tu niekto podobný problém? Nemôže to byť od obličiek? Dakujem

zuzi74

Ja som tiez hakliva na krize a bozechran ich mat odokryte, uz ma aj pobolievaju. Nemyslim si, ze je to normalne u kazdeho. Niekto je nachylnejsi na usi, niekto na ine casti tela, ktore si musi viac chranit. Mozno by pomohlo spat s ponozkami na nohach, pripadne s ladvinovym pasom. Ja si vzdy riadne zastrcim vrch pyzama do nohavic a este aj podhrabem paplon pod krize.
Na podporu obliciek je vyborna kapucinka.

Mesačný princ

Od obličiek to samozrejme byť môže ale môže to indikovať závažnejší problém. Vybav si sono a MRI a budeš mať istotu. Pretože ak to zanedbáš, tak to už nikdy nevrátiš späť.

Moonikaa

Áno? Moja mama spáva bez trička, bez periny, ked je teplo a jej sa to nestáva, tak preto sa pýtam, či nemá niekto podobné skusenosti, alebo či to nemôže signalizovať nejaké ochorenie obličiek.