Neviem ako zacat ale skusim tak v skratke..priatelka sa somnou rozisla pred vyse mesiacom...a v nedelu sme boli na veceri..boli sme trosku v kontakte aj pomedzi ale len na fb..a len malo..a jasne povedala ze somnou nic viac nechce ako kamaratstvo...aj ked vie ze ja ju lubim a chcem snou byt..rozysli sme sa pretoze som nevedel akceptovat niektore veci co robila a nevedel som ju chapat..ale boli sme na veceri ..ja som jej povedal cisto kamaratsky...ale ona zacala temu nas vztah neviem preco ale ok..tak sme sa otom bavili vedel som co som robil zle a ..snazil som sa jej to aj ukazat a dokazat ze som si vedomi chyb co som robil a ze viem ako to napravit ona nezacala plakat ..ale z nicoho nic ako som rozpraval..tak som videl ako jej bolo lutostivo a aj slza jej tiekla..tak teraz neviem ci to je znamenie ze kumne este stale chova citi pretoze stale tvrdi ze somnou nechce viac nic..ja som povedal ja odteba ani vztah nechcem len stretavat sa sem tam a ak sme si sudeny najdeme si k sebe cestu zas..a ona suhllasila ze stretavat sa mozme..na tej veceri cely cas nam bolo super sme sa smiali rozpravali super..ale teraz som jej napisal a prisla mi taka trosku cchladna...ja viem ze to nepride hned vsetko ja pockam aj 100000rokov len znamena to nieco..a niesom pubertak mam zasebou 2..trojrocne vztahy ale toto citim najsilnejsie strasne ju lubim
Co to znamnena
jancovka..ja absolutne netlacim..len jej chcem ukazat ...a dokazat ze onu stale stojim a ze ju milujem a viem co som spravil zle..a ze to viem napravit...sme kamarati..nic viac...aj ked vomne je laska...ja verim ze aj v nej...a ja nanu netlacim vobec...nepisem jej nevolam ked netreba davam tomu uplne cas..volny pirebeh..pretoze ak spolu mame byt ..tak budeme..a ja budem cakat..pretoze laska je len jedna a ja verim v tuto..aj ked som to pokazil...ale inu urcite nechcem...teraz urcite nie
Ovecka...ano mas pravdu milujem ju a to velmi..je uzasna..a ja som sklamal..ale jedno viem nikdy by mi neublizila keby som to sam nezapricinil..nikdy by nebola s inym..a co je hlavne.ona sa rozisla..pre moju hlupost..povedala ze somnou nic nechce mat proste som ju sklamal...ok cez mesiac sme neboli skoro vobec v kontakte..ale teraz som jej povedal ze chcem kamaratstvo a ze sa chcem stretavat..pretoze ja som stale v tom ze sme si sudeny..a verim v to..ona povedala ze nechce viac aby som si nerobil nadeje...ale ja som jej povedal ja nikdy nehovorim nikdy...osud je osud ...ak spolu mame byt ..tak si ku sebe cestu najdeme....ak nie ok kazdy pojde svojou..ona si moze robit uplne co chce ..ako aj ja.povedal som jej len cisto kamaratsky a uvidime..ale nikdy si nepoviem...ze som to neskusil a nieco neurobil..nebojoval zato..zaco verim..cital som ze najst si novu lasku je jednoduchsie...ale ja nechcem jednoduchsiu cestu...ja chcem vzdy ist tou tazkou..chcem bojovat ..a ci vyhram alebo prehram.. ale nikdy si nepoviem ze som to vzdal..idem si zatim v co verim...a verim v nas....ale hlavne chcel by som nazor zien ..ako to oni vnimaju co si myslia otom..ci to znamena ze ma este city kumne..
dobre uz bolo napisal som ze podla mna a nechapem ako si mozes byt taky isty... ale ako vidim si moc zamilovany aby si o tom mohol racionalne premyslat...radim ti ale dat ruky prec budes sa len zbytocne trapit
ovecka si mimo...ja viem presne preco to padlo..a jedno viem nemala a ani nema nikoho..pretoze neni to len moj nazor ale kazdeho.je uplne nadherna..kam pride tam sa chlapy len obzeraju..naposledy majtel klubu bol osobne zanou a pozval ju ..lenze ona je uzasna..v tomto nikde jej neslo o peniaze..ona je ucitelka a je sebestacna..ale k teme nikdy by nevodila za nos 2ludi nato ju moc poznam
ja to tak vidim ze ta nechala lebo to neklapalo a bud si myslela ze zabli ineho alebo uz ineho mala a nejako jej to nevyslo tak sa este stale drzi teba ale len tak dlho kym si nenajde ineho... ja by som od toho dal ruky prec
Keby si bol s inými, tak by si jej to uľahčil - mohla by srdcu povedať, že si s inými. Takto jej srdce stále pripomína že ju čakáš a ona mu nemá čo na to odpovedať....
a este ma napadlo..neviem preco ale ja by som vzivote nepovedal co povedala ona..mne to nepride uplne v poho a neviem co chcela alebo ako myslela..ale povedala ze chce aby som sa stretaval s inymi zenami a aj spaval snimi..toto mi prislo trosku take ze ma skusa ze ako zareagujem ci ...lebo zeny sa dakedy tazko chapu...ale ja si myslim ze to je ta vec co pri rozchode druheho trapi najviac ze bude s inou...
jasne ze ziadny hnev iba krasna nedela..ja som chcel ist o 5 ona ze podme skor ze uz o pol4ja ze ok mne to je jedno...a ked som sa pytal ze preco tak skoro ze nikdy nevies ako sa zdrzime ..a nechcem prist uplne neskoro domov o 8 som ju zaviezol...takze jej bolo asi dobre smiala sa spokojna..neponahlala sa domov..takze hnev nie naopak skor
Ked je to napadne chladne a nie je medzi vami hnev, tak to urobila umyselne. Asi preto aby si si to nemohol vysvetlit nadejne. Ale ono to nadejne je. Ale jedine tak, ze jej das slobodu, nie ze ju budes tlacit.