Ahojte, cez prazdniny som sa riadne vypapkala a zlenivela. Odkedy som zmaturovala len si uzivam, jem a vyvalujem sa. Ked som dnes nemohla zapnut posledne nohavice som sa rozhodla ze sa odvazim a dam stop tejto volnosti. Na vahe bolo o 7 kil viac ako mavam! Az teraz som si uvedomila ako som pribrala. Teraz som na seba nastvana ze som to dopustila, skratka spamatala som sa az dnes. Stava sa to aj vam take nieco ze si to uvedomite az ked je neskoro? Alebo ze sa takto spustite cez prazdniny? Citim sa ako taka gula a hybe sa mi este horsiea s tymi kilami som zlenivela uz uplne.
Vypapala som sa...
Nemáš to moc hrozné. Máš iba 4 kilá naviac, horšie by bolo 10 kíl. Kúp si hrušky alebo slivky, tie ta preženú.
Ved to ze ked s tym nic nebudete robit a nezmenite celkovo zivotny styl tak z malych hrošíkov narastú veľké hrošice .... poprosím za nás chlapov , nenoste potom legíny :-)
Ja som sa tiež za posledné mesiace vypapala, pribrala som asi 8 kg a už nezapnem kopec vecí a vidno to na bruchu. Ale najhoršie je, že mne sa tiež nechce s tým niečo robiť, ale nechcem tak vyzerať :D Potrebujem nás dostatočnú motiváciu, lebo už som predtým niekoľkokrát skúšala cvičiť, ale vydržím 2 týždne a už mi do toho niečo príde a ja prestanem. Lenže ja si teraz ten apetít do jedla užívam, kedysi som nemala chuť na jedlo vôbec, jedla som veľmi málo, lebo som nevládala a bývalo mi zle a na vyšetreniach mi na nič neprišli... a potom sa zrazu niečo zmenilo a ja som začala jesť a konečne zjesť v reštaurácií normálne menu a dospelú porciu, čo som dovtedy nemohla. A mala som aj podváhu, takže ma kilá navyše až tak netrápia, len by som to skôr mohla radšej vyrysovať na svalstvo ako tuk :D
najhorsie je ze ja ani nemam chut s tym nieco robit lebo sa mi nechce, mam 171 cm a 75 kg
teraz by si podľa mňa akútne potrebovala detox
nuz teraz je na case zacat cvicit a nieco s tym robit
Lenka777- tak za týždeň, alebo za mesiac?
Ale iste že sa to stáva, stalo sa to aj mne, ale nie cez leto, lebo to chodím veľa do prírody a športujem. Ale stalo sa mi to cez Vianoce že som pribrala podobne ako ty. Obmedzila som chlieb, istý čas som ho nejedla vôbec a potom hlavne sladkosti, lebo tie sú moja slabosť. Na raňajky som začala jesť ovsené vločky. Išlo to pomaly, aj moja pevná voľa nebola až taká pevná od začiatku, sprvoti som často zhrešila, ale nakoniec sa mi to podarilo schudnúť naspäť. Trvalo to asi 5 mesiacov.
Ked sa zacnes zdravsie stravovat a zacnes aj cvicit. Staci chodit behat alebo par krat ist do fitka za tyzden tak urcite svoju vahu dostanes spat. Pi len cistu vodu, vynechaj sladke a pecivo a za mesiac schudnes aj 4kg. Vela stastia