Vypapala som sa...

Príspevok v téme: Vypapala som sa...
janinka96

Ahojte, cez prazdniny som sa riadne vypapkala a zlenivela. Odkedy som zmaturovala len si uzivam, jem a vyvalujem sa. Ked som dnes nemohla zapnut posledne nohavice som sa rozhodla ze sa odvazim a dam stop tejto volnosti. Na vahe bolo o 7 kil viac ako mavam! Az teraz som si uvedomila ako som pribrala. Teraz som na seba nastvana ze som to dopustila, skratka spamatala som sa az dnes. Stava sa to aj vam take nieco ze si to uvedomite az ked je neskoro? Alebo ze sa takto spustite cez prazdniny? Citim sa ako taka gula a hybe sa mi este horsiea s tymi kilami som zlenivela uz uplne.

Radoslavv

Janinka tak je načase niečo s tým robiť. Si čerstvá maturantka a bolo by hanbou aby si vyzerala ako žena po druhom pôrode. Si mladučká a pohyb by mal byť pre teba prirodzený. Vieš určite sama že prejedanie a priberanie na váhe ti na kráse nepridá ale uberie a jediné čo ti pridá je vek. Lebo nadváha automaticky pridáva aj roky. Takže Janička, šup šup niečo s tým robiť a nielen o tom rozprávať. Chce to len ochotu hýbať sa a prestať sa prežierať. Prajem hodne síl ;-)

pišta00

Tým, že si stravu držím celý rok a som už na to za ten čas zvyknutý je to pre mňa nepochopiteľné, stane sa ale ako 0vecka píše max 2-3 kilá cez zimu v objeme. Neviem čo presne chceš počuť od nás alebo akú radu tu chceš nájsť, schudnúť zjavne nechceš, priateľ je s tebou nadmieru spokojný tak aký je tvoj problém a čo chceš počuť od nás? Že si sa vyžrala? Áno vyžrala a bohužiaľ s takýmto lenivým prístupom aký k tomu máš je dosť možné že to nebude 15kg ale postupne viac a otázne je dokedy s tým bude tvoj priateľ nadmieru spokojný, pretože mne osobne by takýto lenivý prístup priateľky dosť vadil.

P.S. veci ako motivácia sú síce pekné ale sú to kraviny, je to len vo vašich hlavách buď to chcete a spravíte pre to všetko a žiadnu motiváciu na to nepotrebujete alebo to nechcete a vzdáte to a budete sa vyhovárať, že to preto že vás nič nemotivuje...

janinka96

mozno to bude az 15 kil ako vravis, ale to je velmi vela a neviem ci to stoji za tu namahu, ak to aj zhodim zas to naberiem naspat... a priatel je so mnou nadmieru spokojny a nevadi mu to. a ano vyzrala som sa

Keys

Vidíš Janinka, môj odhad bol správny, máš nadváhu 15 kíl a nie len "pár kg", ako ti tu niektorí píšu. Myslíš, že keď sa ti v lete nechcelo vyvíjať nejakú pohybovú aktivitu a obmedziť jedlo, tak v zime sa ti bude chcieť? Vtedy každý zlenivie ešte viac, lebo je "zima" a "nedá" sa ísť von a ani nič robiť, a takže počasie slúži ako dobrá výhovorka na vylihovanie na gauči a pchanie sa sladkosťami, a potom na jar sa všetci zobudia a zrazu "musia chudnúť do plaviek". A to sa opakuje každý rok, ale ľudia so sklonom k priberaniu si takýto životný štýl nemôžu dovoliť, oni musia striedmo jesť a hýbať sa celý rok, ak teda chcú nejako obstojne vyzerať. Vo vlastnom záujme by si sa mala spamätať čo najskôr, ak už nevieš nájsť motiváciu, tak aspoň zo strachu, aby ťa ten tvoj priateľ po čase nevymenil za štíhlejšiu a aktívnejšiu.

janinka96

nie je to tak davno co som mala 60 kil teda o tych 15 menej ako teraz, vtedy som bola stihla a aktivna a citila som sa super, posledne asi dva roky som mala okolo 68 a nebolo to idealne, citila som ze mam par kg navyse, bola som zaoblena dost, no teraz som zaoblena este ovela viac a leniva, najradsej som ked mozem cely vecer lezat s priatelom pred telkou a napchavat sa a to som robila cele prazdniny... neviem sa akosi odhodlat s tym nieco robit

Keys

Gima, na základe čoho usudzuješ, že má iba o 4 kilá naviac?? Tak napríklad ja som len o pár cm nižšia ako ona, ale mám o 25 kíl menej!! Nechcem si predstaviť, ako asi vyzerá, podľa mňa by mala schudnúť asi 15 kg. A prestať vylihovať na gauči či vysedávať pred PC a pchať sa sladkosťami, ale niečo so sebou robiť. Aj keď sa ti milá "vypapkaná" nechce, nikto to za teba nespraví, tak pekne do toho.