ano, niekedy sa stane, že sa zo sexu stane povinnosti a nie zabava a potom to tak aj vyzera. Chlapovi sa nepostavi, ma malo spermii, neuživaju si to
10 účinných tipov na zdravú erekciu
a baví ho ešte sex s tebou? Nad tym si nepremyšlala?
takze vyzera to tak, ze vas manzel ma asi syndrom vyhorenia. To je stav, ked je z prace totalne vycerpany. moze s tym suvisiet, ze sa mu nemoze postavit. Cize toto riesi psychiater alebo aj psycholog. Manzel by mal zmenit pracu Vyskusajte namiesto sexu ho radsej objat a kazdopadne netlacil by som na neho.
o erekcii viem svoje. Manžel s nou ma problemy dost často. V práci je často pod tlakom a potom doma nie je schopny fungovat a nefunguje ani tam dole. Takže tiež hladame niečo, čo ho postavi
čo skusit trebars nejake potravinove doplnky, trebars amarex? Postaví ho, muž bude mat viac spermii a možno sa potom podari aj otehotniet
aky som rad ze nic take nepotrebujem a ze je moja erekcia taka ako ma byt :D :D
aj manžel mal problemy s erekciou a skušali sme všetko, nič nepomahalo. Nakoniec sme kupili tablety amarex a krasne sa postavil, stal ako sviečka a mal krasne vela spermii. Bola som nadšená
Za našu spálňu - HOT V-Activ Penis Power Spray od superlove ;) ide o stimulačný sprej na penis, ktorý pomáha prekrviť penis a tým zlepšuje erekciu a samozrejme podporí výkon
Serte na sproste tabletky. Fakt chcete prispiet podvodnikom do vrecka?
Ako zvýšiť veľkosť, silu a vytrvalosť vašej mužskej pýchy? Čaká vás prvé intímne zblíženie s vašou novou priateľkou a vy chcete byť v tej najlepšej forme?