Ahojte.
Vždy som mala zväčšenú štítnu žlazu a hormonálnu nerovnováhu, ale nikdy to podľa Dr. nebolo také, aby zahájila liečbu.
Po rokoch (chodila som k nej od detstva) som lekárku zmenila a nová Dr. mi povedala v podstate to isté.
S priateľom sme sa pred rokom rozhodli, že chceme bejby, preto som informovala aj moju endokrinologičku, ktorá zahájila liečbu. Povedala, že keby neplánujem tehotenstvo, tak sú výsledky ešte ako-tak OK. Ale tým, že sa pokúšame, tak radšej nasadila hormóny (Euthyrox 25).
Teraz v auguste to bolo rok, čo to skúšame a zatiaľ nič. K endokrinologičke idem v novembri na kontrolu. Povedala, že keď nebudem tehotná, upraví mi dávku.
Gynekológ mi povedal v podstate to isté. Ak sa do roka nepodarí, bude sa riešiť až potom. Menštruáciu mám pravidelnú takmer na chlp presne. HAK neberiem už vyše 5 rokov.
Našla som tu v témach rôzne prípravky, ktoré vám pomohli k otehotneniu. Rozmýšlam, že si niektoré kúpim (Infolic, Energy Gynex, Centravit prenetal, Femibion 400). Len neviem, či môžem brať viacero naraz a už vôbec neviem, či to nebude vadiť hormónom, ktoré beriem (k Dr. idem až v novembri).