Zdravím,
Áno, aj ja si chcem dať urobiť laserovu operáciu očí ale vedel by mi niekto napísať, keď sú také bezpečné a výhodné z dlhodobého hľadiska, prečo majú všetci oční doktori aj tí, čo robia zákroky okuliare? Keď je to také super, tak by už ani jeden nemal mať dioptrie...nie?
Laserová operácia očí iným okom
Simna ake su tam prosim ta obmedzenia? aki ludia nemozu tento zakrok podstupit? viem ze mamina nad tym premysla uz dlhsiu dobu ale stale sa neodhodlala a rada by som bola keby do toho isla:)
Pozri sa na to inak. Určite keďže si chceš dať robiť tento zákrok tak vieš, že nie každý môže tento zákrok podstúpiť vzhľadom na zdravotný stav. Ty nemáš ani tušenia aký oni majú problém so zrakom. Ani či vôbec by niečo takéto mohli podstúpiť :)
Operacia oci laserom je sama o sebe velkym rizikom a lekari to dobre vedia. Ake mate problemy s ocami ?
A názov témy-laserová operácia očí iným okom, mi príde trošíčku od veci. ale to nie je dôležité. :)
Nie každý plastický chirurg má plastiku.
Možno v to on neverí, ale niektorí čo ja poznám sa práve vyžívajú v kupovaní okuliarov(zľavy samozrejme majú tiež) a keď ten doktor robí tie oči, tak čo si ich dá robiť konkurencií? Lebo nezvykne byť veľa ľudí, čo by na rovnakom mieste robilo ten istý zákrok....
Ale máš pravdu je to zvláštne. Ale napr. skoro ani nestretneš zubára čo nemá vybielené zuby, ale skoro každý očný má okuliare.
PS:moja očná má na každý deň iné okuliare, má ich zbierku, ale fakt veľkú, až divné to je, ale aspoň vie poradiť a má vkus, modré tričko? Jasné, že okuliare s modrým rámom!