Zdravím tak po 3 týždňoch mením názor na modrú hlinu myslel som si že to je hlúposť a nepomáha no zo začiatku to tak aj vyzeralo že nepomáha až teraz vidím výsledky akné sa dosť zlepšili !! čo mi naozaj už nič nepomáhalo ale použivam popri modrej hliny aj sudokrem a eben mydlo naozaj tieto veci skúste ! kto si nevie rady ako som nevedel ja nemyslel som si ze mi fakt zrovna tieto veci pomôžu no naozaj pomáhajú a to si dávam ešte len 3 týždeň sudokrem si dávam 3 až 4 krát denne modrú hlinu vecer pred spaním cca hodinku a mydlom sa umývam keď sa idem sprchovať takže ďakujem za radu každému a dúfam že aj ja týmto pomôžem niekomu :)
Zbavenie sa akné konečne mi to pomohlo :)
áno pomáha to naozaj na všetko vyskúšaj to :) neveril som tomu ani ja vôbec ale naozaj to pomohlo hlavne nečakaj hned že to pomôže u mna to trvalo 3 týždne kym to začalo vôbec posobiť
A nahodou ta modra hlina ti pomohla aj na cervene flaky na tvari ak si nejake mal/ mas? Lebo ja sa flakov neviem zbavit. Sudokrem pouzivam asi rok a u mna ziadne vysledky s nim. Teraz mam mydlo z cierneho uhlia a kozieho mlieka (celkom fajn) a momentalne na tvari medovo-skoricovu masku :D