Aka je možnosť otehotnenia ak mi spermie steču k pošve?

Príspevok v téme: Aka je možnosť otehotnenia ak mi spermie steču k pošve?
Pp789

Dobrý deň prajem, chcem sa spýtať, s partnerom sme mali vcera sex a spravil sa mi na chrbát .. skôr povedané na zadok lenže ono mi to stieklo k pošve, pred troma dnami som mala dostať menzes len voľako nedošiel tak teraz som na poličkách. Aká je pravdepodobnost že by som bola tehotná. Ďakujem za odpovede žienky :-)

Viktorija Bananko

DOBRÝ deň pani A PÁNI VAŠU POZORNOSŤ: najväčšia časť tých, ktorí hovoria, veritelia sú všetky podvodníkov hľadám pôžičku je to už 6 mesiacov, dostal som sa netýka iba ľudí. Ale keď som Dostal e-mail od svedectvo o úver medzi obzvlášť vážne po celom svete, som oslovil nádherné Lady, menom Sandra DURAND, francúzskej štátnej príslušnosti, ktorá pomáha ľuďom tým, že ich úvery a ktorá mi dala úver 30000 € som sa musí splatiť v priebehu 2 rokov s veľmi nízky záujem z jeho strany buď 2% na mojom trvania úveru a potom 48 Hodín potom, čo som dostal peniaze, bez protokol o moje kontá v práci .Ak Potrebujete osobné úver, môžete kontaktu s ním a ste utiahnite spokojní. Tu je jeho e-mailovú adresu:
(sandradurandcredit2@gmail.com)
Tu je jeho Adresa

E-mail: sandradurandcredit2@gmail.com