Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera

Príspevok v téme: Nevera
Ala1314

Co si myslite o nevere? Boli ste svojmu partnerovi/ partnerke neverní? Ak ano tak preco? Išlo skor o fyzickú alebo psychickú neveru? Pýtam sa preto, lebo vekom sa mi postupne menia názory na niektoré témy, ked som bola mladšia mala som tendenciu kontrolovať partnera, bola som žiarlivá a bala som sa ze ma podvedie. Teraz by som dokonca dokázala odpustiť neveru ak by bola len na fyzickej báze... Jasne ze nepreferujem takéto správanie ale nejak viac pre mna znamenajú úprimne city, aky je vás názor?

Viktorija Bananko

DOBRÝ deň pani A PÁNI VAŠU POZORNOSŤ: najväčšia časť tých, ktorí hovoria, veritelia sú všetky podvodníkov hľadám pôžičku je to už 6 mesiacov, dostal som sa netýka iba ľudí. Ale keď som Dostal e-mail od svedectvo o úver medzi obzvlášť vážne po celom svete, som oslovil nádherné Lady, menom Sandra DURAND, francúzskej štátnej príslušnosti, ktorá pomáha ľuďom tým, že ich úvery a ktorá mi dala úver 30000 € som sa musí splatiť v priebehu 2 rokov s veľmi nízky záujem z jeho strany buď 2% na mojom trvania úveru a potom 48 Hodín potom, čo som dostal peniaze, bez protokol o moje kontá v práci .Ak Potrebujete osobné úver, môžete kontaktu s ním a ste utiahnite spokojní. Tu je jeho e-mailovú adresu:
(sandradurandcredit2@gmail.com)
Tu je jeho Adresa

E-mail: sandradurandcredit2@gmail.com

stastnablcha

ja neviem. asi by som sa tym ani netrapila.. to ci neveru odpustit alebo nie, to sa podla mna ukaze az ked taka situacia naozaj nastane.. popravde, radsej by som bola aby nenastala, asi neviem ako by som sa zachovala.... neviem si predstavit byt bez svojho muza, ale myslim ze by ma to tak prenasledovalo ze by som naslednou ziarlivostou znicila vsetko...

Aksuram

Na manželovu neveru som prišla pred dvoma mesiacmi, nasledovalo priznanie s tým, že síce s ňou ešte nespal, ale že ju ľúbi a následne, že ma po 20 rokoch manželstva opúšťa. Vtedy som bola schopná mu všetko odpustiť, ale až neskôr som si uvedomila, že čo je horšie. Telesná nevera, alebo tá duševná ? Teraz viem určite povedať, že horšia je tá duševná a tú nedokážem odpustiť. Keby sa s ňou vyspal a bolo by to len o sexe, toto by som možno po čase rozchodila, ale takto nie.