Zdravím. Som študentkou tretieho ročníka na gymnáziu a v rámci SOČ (stredoškolská odborná činnosť), ktorú píšem na tému klinickej smrti a zážitkov pri klinickej smrti, by som sa Vás chcela spýtať, či ste niečo také zažili. Prosím ozvite sa ak Vás môžem kontaktovať. Veľmi by ste tým pomohli. V moje práci samozrejme nebudem uvádzať žiadne mená ani osobné údaje, bude to čisto anonymné. Ďakujem, prajem pekný deň.
Klinická smrť
Moja babka mi o tom často rozprávala ako sa raz zobudila a bola mŕtva. Keď sa vtedy zobudila, tak videla len tmu, nič viac. Ja som sa jej opýtal, či bola tiež v takom tuneli. Povedala mi, že predtým než umrela, tak cestovala spolu s dedkom cez tunel, autom.
Keď už boli na druhom svete obidvaja, tak babka nemohla dedka nájsť. Po nejakom čase si však uvedomila, že nakoľko s ňou vydržal 40 rokov, tak ho bude zbytočne hľadať v Nebi alebo v Pekle, lebo isto sa dostal po takom výkone k mučeníkom.
Práve jej bol dedko vďačný za to, že ho primäla k obráteniu, keďže predtým, než ju spoznal, tak by nikdy tomu neveril, že Peklo skutočne existuje...
Môj otec to zažil, keď mal epileptický záchvat. Nič si nepamätá. Skončil v nemocnici so zákazom pitia.