Som na dne

Príspevok v téme: Som na dne
flowerlover

Dobry den,
som totalne psychicky na dne, nielen, ze sa povazujem za najskaredsieho cloveka na Zemi a trpim komplexmi menejcennosti, navyse ma aj spoluziaci v skole neustale deptaju, urazaju, zosmiesnuju, vascina ucitelov je prisnych a hnusnych, kricia po mne, za uplne malichernosti mi hned pisu patky, doma su z mojich znamok rodicia nestastni, taktiez mi neustale nieco vycitaju. Zivot pre mna stratil zmysel, samovrazedne myslienky ma sprevadzaju den co den. Mam sice jeden uz dlhodobejsi ciel, ist na bilingvalne gymnazium (som v osmom rocniku). Snazim sa, velmi, aj cez prazdniny som si neustale precvicovala anglinu, no je pre mna tazke ucit sa, ked je na mna z kazdej strany taky naval, navyse na tu skolu, ktoru mam vyhliadnutu, je tazke sa dostat. Nechcem tam vsak ist len preto, aby som tymto problemom unikla, ale naozaj, mam rada jazyky, bavia ma a chcela by som sa im venovat aj v buducnosti. No neviem, ako toto vsetko zvladnem, kedze je este len zaciatok roka a ja uz mam taketo stavy. Chcela by som len, aby som to uz mala vsetko za sebou.

evana

teda si len v osmej triede takze aj tak chod na tu skolu.A tie posmesky hod za hlavu a povedz si NERIESIM.!!!!!!! Ich to prejde a nechaju ta tak,lebo presne o to im ide ze ked ta vidia taku zranitelnu tak budu stale do teba dobiedzat a nedaju ti pokoj.ved oni su vsetci dokonaly???no to urcite.Kazdy sme aky sme urcite mas vela v sebe dobreho a krasa????to je len obal ale hlavny je obsah.krasa vychadza z vnutra a to sa ceni. nepodcenuj sa!!!!!nech sa podcenuju ti co su hlupi namysleny a sprosty.

evana

len si chod pekne za svojim cielom ak tam chces ist tak tam chod mozno to je to najlepsie riesenie pre teba aby si zmenila skolu.

celebrita FB

Si vo veku, kedy ľudia ťažko znášajú kritiku a urážky a veľmi citlivo to vnímajú. Máš u mňa veľkú pochvalu za výber školy, lebo jednak jazyky sú dnes ohromne dôležité a je dosť vysoká šanca sa s nimi uplatniť, a jednak na gymnáziách väčšinou bývajú slušní ľudia z dobrých rodín, z takzvaných nóbl rodín, u ktorých je učenie NO. 1 a ku každému sa správajú slušne a s úctou a nikoho nešikanujú. Už ti zostáva len zamakať, aby si sa tam dostala a máš po probléme :)