Dobry den, prosim velmi by som ocenila nejaku radu. Nasej fenke zistili ze ma poskodenu pecen, bud nejakou chorobou alebo nieco zjedla co jej ju poskodilo. Odmietala papat, bola apaticka, stale clovek mysli ze to prejde ze sa to zlepsi, az nam veterinarka povedala ze uz ma len 12% zdravej pecene a tak male percento uz asi nebude schopne regeneracie a ze ju asi budeme musiet dat utratit, alebo skusit drahu liecbu ktora mozno nezaberie. Inak som na nete citala ze pecen sa vie celkom dobre regenerovat pri spravnej diete a liecbe. Lenze ta liecba pozostava z pol tabletky denne a dietnych pecenovych konzerv ktore ona nechce papat. Nema s tym niekto skusenost? Myslela som ze jej daju nejake ifuzky, vitaminy alebo co, oni ju poslali domov s tym ze bud sa to zlepsi alebo nie. Ona by papala len nie tie konzervy. A pecen zas vraj nemozeme zatazit, musi to byt nieco lahko stravitelne a vhodne. Neviete poradit co robit? Nema s tym uz niekto skusenost? Dakujem
Poškodena pečeň u psíka
Dobrý deň, môžem poskytnúť infomácie, ktoré môžu byť prínosom pre Vás ohľadom Vášho psíka a jeho problému s pečeňou. Rada by som vedela ako tú pečeň má poškodenú, či mechanicky alebo nejakou chorobou. Ďakujem
#GetWell
Chudak psik. Pochybujem ze prezije. Zvierata su ovela slabsie ako ludia. To ked ma clovek nieco s pecenou tak uz je zle a nie to este zviera.
Btw #DeriaYouShouldBeVet :)
Crying wolf, sorry, pomylila som si ta s inou majitelkou psa. Tej som radila spray panthenol. Ale fajn, ze tvoj havo je ok. A vies, co to bolo?
Skoda, ze miluska11 nedala vediet, ako sa ma psik. Dufam, ze este zije.
Crying wolf, tesi ma, ze je to ok. Nepises, co havinovi pomohlo. Davala si ten Pantenol, ci nie? A co nejde akoze podla vet do krvi?
Ja som sa rozplakala z tvojho prispevku. Drzim palce psikovi :(
Deria, ja som ta co pisala temu Moj pes ma nieco s chvostom tak len chcem povedat ze svrbenie po case prestalo a psik je ako predtym. Na nete som citala od veterinara ze ten pripravok nejde do krvi. Ale uz ziadnu chemiu mu chudakovi nedam
Ako sa ma psik ?s
/ skoda ze niektori ludia pytaju radu a potom sa neozvu ako pripad skoncil....tym nemyslim tento pripad, lebo ocakavam, ze zakladatelka temy poda info o psikovi /
Ako sa ma fenka? Zistovala som, lebo uz si nepamätam, kolko som toho pestreca marianskeho davala ale boli to kapsle. Mozes si objednat, ci kupit hocikde, iba treba pozerat na obsah sylimarinu (sylibum marianum). Ja nezijem na SR ale nasla som napr tu si pozri: pestrec mariansky kapsle sk Davkovanie pre psika: 200mg Sylimarinu na 10kg 2x denne v akutnom pripade, neskor len polovicnu davku pre dlhodobe uzivanie. Ale aj tak musis pockat, ci sa jej stav zlepsi.
Hned vynechaj prilohu aj zeleninu, daj jej len kuracie mäso, na mäkko uvarene a na drobno pokrajane, teda nic ine. Moja fenka sa z toho 1.raz dostala, Nutrilite a varena strava jej velmi prospeli ale asi o 2 roky to prislo necakane znova, lebo ona mala tu leishmaniosu, ktora nici organy, tiez brala silne lieky, takze druhy raz som sa jej uz zial pomoct nedalo, nabralo to rychly spad a musela som ju dat uspat. Dufam, ze to zvracanie a hnacka u tvojej fenky je len prechodne a ze jej to prejde. Keby to pokracovalo dalej, aj vnoci a nevidela by si zlepsenie, chod s nou radsej k vet. Moja zvracala cely den a celu noc a nelepsilo sa to. Velmi som sa branila to ukoncit ale vet i ta odbornicka na vyzivu nam tiez nedavali sancu, vysledky pecene boli totiz katastrofalne, nedali sa uz ani zmerat. Tak som moje zlaticko nemohla nechat dalej trapit.:( Daj vediet, ako to pokracuje, ci sa jej stav lepsi, potom uvidime. Drzim palce.