Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chorobná túžba po bábätku v mladom veku

Príspevok v téme: chorobná túžba po bábätku v mladom veku
veronikamolny1

dobrý deň. ako s tým bojovať ? čítala som tu viac tém, no nikde nebola nejaká priama rada. mám 22 rokov, som prváčka na VŠ. niektoré moje rovesníčky už majú detičky (nechcene), dokonca aj moja najlepšia priateľka, čo má o rok viac, bude budúci rok končiť výšku, a už plánujú bábo. nastahovala sa k priatelovi, ako aj iné moje kamarátky, ktoré majú starších priateľov.
môj názor je, že treba mať aj vek aj skúsenosti, a hlavne peniažky a dobré zázemie, na dieťa.
mám úžasného priateľa, v mojom veku, a samozrejme sme túto tému preberali už viac krát. určite teraz bábo nechceme, nemáme kde spolu bývať, nemáme doštudované, obaja ideme len do prvého ročníka.
no moja psychika a vnútro si ide svoje, a veĺmi teraz po dieťatku túžim. je to taká silná ttúžba.. ako tu písalo jedno dievča, tiež v podobnom veku, že si už kúpila niečo pre bábo, aj keď ho nečaká, a ani nemá s kým. tak som na tom podobne, veĺmi často na to myslím, v obchode pozerám veci, aj na internete. všade. je to už choré a hanbím sa za to :( ako keby som to ani nebola ja.. navštívila som už aj psychologičku, tajne. vraj to je spojené s tým, že väčšina okolo už má detičky a rodinky. a že možno trochu aj žiarlim, lebo že som veľmi rodinný typ... no nijako mi to nepomohlo. prosím aby ste mi tu nenadávali. každý máme nejaké problémy pschycké, a môj je tento. viem že to je choroba, a snažím sa to riešiť. bojujem s tým denne. mám akoby dve osobnosti. strašne sa za to hanbím, nikto to nevie. ďakujem

ajajajajajaj

Cítila som to rovnako. Rovnaký vek, rovnako výborný vzťah, ale bývanie iba v podnájme bolo. Rozišli sme sa a mne sa tá myšlienka na dieťa stala cudzia. Určite chcem mať raz, ale momentálne ma to opustilo... No a riešila som to tak, ako tu bolo spomenuté už, staraním sa o cudzie deti známych a rodiny. Oni sa potešia oddychu (času na upratovanie a iné povinnosti) a ja sa poteším s deťmi.

kabel

V tvojom veku je túžba po dieťati úplne normálna a prirodzená, podľa nadpisu som si myslela, že máš 14..
Ak máš v okolí malé dieťa, skús sa realizovať pri ňom, opatruj ho, pomôž mamičke so starostlivosťou, možno sa v tomto smere dobre zrealizuješ.