Dobrý deň, pred mesiacom som sa pýtal ktoré kúpele sú fajn pre mladého chalana ktorí má s kolenami.Napriek absolútnemu odsúdeniu doktorky že mi to nepreplatia ma prijali a nastupujem dňa 16.9 na 28 dní ... Chcem sa spýtať, či sa s niekým z vás tam stretnem, som 17r chalan a poteším sa každej príjemnej spoločnosti. Ževraj do Kováčovej chodia hlavne mladý ľudia tak verím ,že sa tam nebudem nudiť ... Nejaké tipy a triky ako tam využiť čas ? :) .... Poprípade skúseností ktoré máte z Maríny vy ;)
Kúpele Kováčová - Marína - nástup 16.9
Neviem kto ti dal info že do Maríny chodia hlavne mladí chalani....V prvom rade sú to kúpele kde chodia deti, ale je tam aj oddelenie B kde sú dospelí...veková hranica pacientov je náhodná, záleží ktorá veková kategória si dá v tej dobe žiadosti...Na prímačke sa snažia zosúladiť spolubývajúceho podľa veku ale nie vždy sa to dá....Neboj, vždy sa tam dá s kým pokecať, či už v jedálni alebo v bufete ked budeš čakať na ďaľšiu procedúru....Ale je tam dobre, personál je milý, ak sa budeš nudiť je tam pekné okolie, poobede môžeš ísť pozrieť do NRC, pri Detvane je reštika kde sa dá posedieť vonku....Dostal si kúpele vo výbornom čase, stále bude ešte teplo ale nie horko...stredoškoláci a vysokoškoláci si dávajú žiadosti hlavne na nástup počas prázdnin, aby nevynechávali školu...menšie deti chodia počas celého roku, tie tam majú aj školu.....