Mam 12 a moj penis ma 12cm pri stoporeni ma 16cm vsade pisu ze muzov s velkym maju zeny neradi ( ked je prilis velky ) je to normalne ze dieta ma 12 cm?? prosim piste
Najčítanejšie články
Máte obavy zo zdravia vášho budúceho bábätka? Zájdite si na genetické vyšetrenie.
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Chcete si užiť cestovanie? Tieto aplikácie vám nesmú v iPhone chýbať
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Zmeny v pravidlách nosenia rúšok! Máte respiračné či kožné ochorenie? Na tieto výnimky sa už nespoliehajte
Agresívne bunky rakoviny prsníka dokáže zničiť jed včiel medonosných, tvrdia vedci v novej štúdii
Česká hlavná hygienička Jarmila Rážová sa nakazila koronavírusom! Stretávala sa s premiérom, aj ministrami, karanténa hrozí celému vedeniu krajiny
Otvorenie škôl pandémiu nevyhrotí, školáci nie sú ťahúňom infekcie, tvrdia vedci v novej štúdii
Psychologička o návrate detí do škôl: Deťom sa bude možno ťažko opúšťať priestor, ktorý si doma vytvorili v rámci možností, a prinášal im určitú slobodu