ahoj, už celé roky mám problém s padaním vlasov. vyskúšala som už asi všetko. mohol by mi poradiť niekto komu sa podarilo zbaviť tohto problému.
ďakujem.
kto sa vyliečil z padania vlasov?
baby mna by skor zaujimalo ze co su priciny padania vlasov? mne tiez strasne zacali padat a to nemam ani stresy lebo viem ze sa pise ze aj zo stresov padaju co sa tyka stravy mam pestru normalnu stravu aj maso aj ovocie + zeleninu jem vsetko nic nevynechavam nedietujem proste nechapem :-/
REVALID prvy mesiac sa moze intenzivna kura 2-2-2 tablety,.. je to aj v letaku...
ani nie po mesiaci mi prestali padat...
ten revalid sa berie jedna tableta denne ci ako? je fakt dobry? tiez by som potrebovala poradit v tomto ze co je najlepsie...vdaka
toto by strašne zaujimalo aj mna ze co pomaha proti padaniu vlasov..akonahle pride jesen ostane mi na hlave polovica vlasov a to nijako nemenim zivotny styl ani stravu nic proste na jesen mi padaju vlasy ako dive...
tak ako piše manuelkam...
original je tato stranka pilulka.sk
-odkaz odstránený-
nakup nad 15€ doprava po celom SVK zadarmo...
Revalid 120tbl tam stoji o 3-4 eurá menej ako v kamennej lekárni..
si budem už len odtial kupovat
Mne tak velmi vypadávali, ze som si nemohla davat vlasy do copu, lebo mi boli strasne poznat kúty :/ vyskúšala som toho kadečo, ale jediné čo mi pomohlo, bola kombinácia tabletiek, šampónu a výživného vlasového zábalu Revalid. Vypadané vlasy znovu začali rásť, v čo som už ani nedufala, po tých všetkých neúspechoch, no a celkovo mi aj posilneli, čo som bola milo prekvapená. Ak by si sa rozhodla Revalid vyskúšať, objednaj z internetu, vyjde ťa to ovela lacnejšie ako v lekárni, ja som ušetrila vyše 10 € ako som začala objednávať z -odkaz odstránený- tejto stránky. niekedy majú aj takú akciu, že máš aj dopravu zdarma :)
revalid odporučam aj ja.. je to liek nie vyživovy doplnok...
a kedze je to niekolkorocny problem zamyslela by som sa nad sposobom svojho zivota,... zmena zivotneho stylu,..strava....atd...
Revalid (tabletky, aj šampón) ;)
ahoj, ja osobne odporučujem revalid. osobná skúsenosť. (tabletky si nekupuj to sú zbytočne vyhodené peniaze..) ale je to beh na dlhšiu trať mesiac dva