kto sa vyliečil z padania vlasov?

danuli2012

baby mna by skor zaujimalo ze co su priciny padania vlasov? mne tiez strasne zacali padat a to nemam ani stresy lebo viem ze sa pise ze aj zo stresov padaju co sa tyka stravy mam pestru normalnu stravu aj maso aj ovocie + zeleninu jem vsetko nic nevynechavam nedietujem proste nechapem :-/

ANGEL-DEMON

REVALID prvy mesiac sa moze intenzivna kura 2-2-2 tablety,.. je to aj v letaku...
ani nie po mesiaci mi prestali padat...

jojka34

ten revalid sa berie jedna tableta denne ci ako? je fakt dobry? tiez by som potrebovala poradit v tomto ze co je najlepsie...vdaka

nestastnica1111111

toto by strašne zaujimalo aj mna ze co pomaha proti padaniu vlasov..akonahle pride jesen ostane mi na hlave polovica vlasov a to nijako nemenim zivotny styl ani stravu nic proste na jesen mi padaju vlasy ako dive...

ANGEL-DEMON

tak ako piše manuelkam...
original je tato stranka pilulka.sk
-odkaz odstránený-
nakup nad 15€ doprava po celom SVK zadarmo...
Revalid 120tbl tam stoji o 3-4 eurá menej ako v kamennej lekárni..
si budem už len odtial kupovat

manuelkam

Mne tak velmi vypadávali, ze som si nemohla davat vlasy do copu, lebo mi boli strasne poznat kúty :/ vyskúšala som toho kadečo, ale jediné čo mi pomohlo, bola kombinácia tabletiek, šampónu a výživného vlasového zábalu Revalid. Vypadané vlasy znovu začali rásť, v čo som už ani nedufala, po tých všetkých neúspechoch, no a celkovo mi aj posilneli, čo som bola milo prekvapená. Ak by si sa rozhodla Revalid vyskúšať, objednaj z internetu, vyjde ťa to ovela lacnejšie ako v lekárni, ja som ušetrila vyše 10 € ako som začala objednávať z -odkaz odstránený- tejto stránky. niekedy majú aj takú akciu, že máš aj dopravu zdarma :)

ANGEL-DEMON

revalid odporučam aj ja.. je to liek nie vyživovy doplnok...
a kedze je to niekolkorocny problem zamyslela by som sa nad sposobom svojho zivota,... zmena zivotneho stylu,..strava....atd...

nIkOlLa

ahoj, ja osobne odporučujem revalid. osobná skúsenosť. (tabletky si nekupuj to sú zbytočne vyhodené peniaze..) ale je to beh na dlhšiu trať mesiac dva