Zdravim. S priatelom byvame v dome spolocne aj s jeho mamou. Kedze je to jej dom s priatelom nas zavolala k nej byvat aspon na isty cas kym si nenajdeme nejaky podnajom. Ale podme k veci. Ich vztahy v rodine su kadejake. Priatel ma nevlastnu sestru s ktorou sa poriadne nerozprava uz rok maximalne sa jej len pozdravi a to preto ze ma hrozne chovanie je arogantna, protivna a drza a k tomu este aj namyslena a ja ju tiez extra nemusim a takisto sa jej len pozdravim. Priatelova mama si ju v puberte dost rozmaznala tym sposobom ze ako starsia mohla vsetko a priatel nic. Jeho nevlastna sestra ma muza a dve deti o ktore sa sice stara ale jej chovanie k nim tiez neni prikladne. Nadava pred nimi a pouziva pri nich vulgarne slova a buduca svokra jej to vsetko toleruje. Vdaka tomu su aj hadky za ktore kvazi mozem ja. Buduca svokra mi raz vykricala ze pokial jej syn nemal mna boli ich vztahy najlepsie a ako ma mna su vraj v ich rodine len hadky. Ale ja niesom popritom dovodom ich hadok. Priatel si ma tiez zastal ze ja nemozem za nic. Je sice pravda ze sa s priatelovou sestrou nebavim ale dopomohla si tym jej spravanim co buduca svokra nevidi a akoby prehliadala ze jej dcera nema chovanie. Totiz priatelovej mame dost aj pomahame co sa tyka domacich prac a aj prac okolo domu a ona si to jednoducho nevazi a povazuje nas za male deti len preto lebo sa nebavime s priatelovou sestrou a aj preto lebo si dokazeme povedat svoj nazor. Asi zrejme caka ze budeme vo vsetkom ticho ale tak to nefunguje. Raz sa mi priznala ze ma psychicke problemy tiez pocas hadky. Co si o tom myslite. Urcite si co najrychlejsie najdeme podnajom ale chcem vediet aj vas nazor.
buduca svokra povazuje priatela a mna za male deti
prave to odstahovanie bude riesenie.dcera je dcera a vzdy bude len dcera.budete si chodit len na navstevy a budete si vsetci vzacnejsi.
Verca ja osobne by som so svokrou v zivote nikdy byvat neisla prave koli tomu mi stroskotal vztah lebo ex chcel aj po svadbe ostat byvat u rodicov absolutne nemal zaujem kupit vlastny byt a mali sme nato a presne viem ako by to dopadlo a to nielen ja ale aj xy mladych ma taketo problemy so svokrovcami proste nikdy nechodte byvat k muzovym rodicom fakt nikdy. Ja sa radsej zoderiem v zahranici len aby som mala vlastnu domacnost nez by som mala byvat u svokry. Lebo ci chces ci nie vzdy to bude jej dom,jej pravidla a ty si tam nebudes moct nic presadit ako vo vlastnom. NIekto tu raz pisal ze sa to da taketo spolocne byvanie ale ja hovorim nie.