Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zápal očných spojiviek

Príspevok v téme: zápal očných spojiviek
Juraj258

Dobrý deň,

Už 10. deň sa liečim na zápal očných spojiviek ( conjunctivitis acuta). Zastupujúca očná lekárka mi naordinovala 4x denne Oftaquix a 3x denne Eflumidex. O 5 dní som šiel k mojej očnej lekárke, ktorá mi zmenila liečbu. 8 - krát denne si kvapkám do očí očné kvapky ( 4x Oftaquix + 4x Tobradex ) Na noc si ešte dávam očnú masť Tobrex. Ľavé oko je už v poriadku, no pravé oko je ešte stále mierne opuchnuté. Máte niekto skúsenosti s týmto ochorením? Ako dlho trvala u vás liečba, kým ste mali obe oči v 100% stave? U mňa sú to už dva týždne a stále to nie je celkom ok a trochu sa bojím. V piatok mám isť na kontrolu. Ďakujem za každú radu či skúsenosť.

Tanika

Poprosím vás ako ste sa z toho dostal ja sa s tam trápim 12 dni mám to má jednom oku pomalí sa mi to zlepšuje ale čo mna štve že má oko a okolie boli .som zúfalá brala som kvapky tobradex ale po nich sa mi to zhoršilo a mala som na me alergiu tak mi ich vysadili a dali spersadex a maxitrol tie som striedala a mala som dokonca aj antb. Azitrox 500 na 3 dni je lepšie ale stále to mám v kútiku oka prekrvenie a oko a okolie oks má boli . Opuchnuté to už nemám . Výtok z oka dom nemala. Dik za odpoved ako to Vám prebiehalo a čo pomohlo prosím o odpoved .