FEI stu

Peter96

Zoberú tam každého :D, nemusíš sa báť. No prakticky veľa ľudí sa vykašle na matiku, fyziku, to je kameň úrazu, by som povedal. Tu platí staré, známe: počítať, počítať, počítať :D

GGhhyy

Minuly rok sa menila akreditacia predmetov a preto je to teraz rozdielne, ako ked som tam bol ja. Kazdopadne programovanie mas v 2. semestri ako Algoritmizacia a programovanie a Architektura pocitacov a potom 5. semestri Mikroprocesorova technika. Tie prve 2 som mal aj ja a dali sa zvladnut, urcite ti poradia aj spoluziaci, pokial nebudes vediet. Mikroprocesorovu techniku som nemal, ale mali to niektori spoluziaci a myslim, ze to vsetci zvladli. Netreba sa toho zas bat. Skutocne narocne programovanie maju odbory Aplikovana informatika a Robotika a Kybnernetika. Problemom skor boli matika a fyzika, kedze tie mi ani na strednej nejako nesli, ale dalo sa zvladnut aj to, hlavne ked sa dostanes k starsim skuskam a zapoctom.

Gghhyy

Ja som na FEIke momentálne stvrtak na odbore elektronika. Programovanie mi bikdy neslo a nemal som ho rad a aj napriek tomu som to zvládol. Elektrotechnika ma podobne predmety toho programovania tamnie je zas tak vela. Určite to zvládneš.