Nespavedlnosť rodičov

Príspevok v téme: Nespavedlnosť rodičov
Romana1711

Dobrý deň, mam problém s mojimi rodičmi. Mám 13 a ked idem von tak nesmiem isť ďalej ako na ihrisko pred barakom. Predsa len mam 13 a nechcem si pubertu prežit doma alebo na nejakom ihrisko. Moji kamaráti už dávno môžu chodiť kam sa im zachce aj ja nič. Vždy ked sa chcem o tom s mamou porozprávať tak iba povie "pretože si decko ". Chcem počuť vaš nazor alebo vaše radi . Dakujem.

ella811

Ahoj, tak u mňa je to podobné(13). Môžem ísť vonku, môžem ísť kľudne aj ďalej, lebo mi to nikdy nezakázali, ale...Raz prídem domov o 21:15. Boli sme blízko bytu na ihrisku a bolo nás dosť. Nikdy nič nevadilo, keď som prišla takto, lebo vedia aká som poctivačka, že by som cigu do úst nedala, že by som nikdy nepila, ani nič také! Ale proste sa na mňa nasrali a že do 19:00 doma a o 21:00 spať! To ako vážne? To vonku sa mi aj podarí niekdy splniť, lebo keď pôjdem trebárs o 14:00 tak vpoho stíham ísť aj do obchoďáku, ale nie vždy a to spanie! Veď ja už od koľkých chodím spať o 22:00 cca? A stále to nedodržím a stále sú problémy a k tomu ma vôbec neberú ako decko, pretože vedia, že sa vyjadrujem dosť vyspelo, aké mám názory a že veľa čítam, že nerobím blbosti a takto, ale potom je tu problém a už som zlá. A k tomu to by nebolo kvôli mne, ale kvôli tomu, že je toľko úchylákov a veľa ráz na mňa nejaký čumel, alebo odo mňa pýtal číslo aj keď som bola mladšia(jasné, že som sa zľakla) ale ja si na nich dávam bacha tak či tak sa snažím nechodiť domov vo veľkej tme.Ale zas to je typický problém, prosím ku môjmu príspevku sa nevyjadrovať, lebo som len chcela trochu opísať, že som podobne ako tvorca tejto témy,akurát lepšie. :) Ale dosť o mne ja to nemám až také hrozné, keďže mám vlastne dobrých rodičov!, ale musíš rodičov presvedčiť, že už nie si decko! Ale keď si typ, čo zbiera cigy zo zeme a hľadá zapaľovače, tak to by som ťa ani ja nepustila. :D

alica4

asi sa boja o teba vedia aky je svet zly a chcu ta mat pod kontrolou.to je rodicovska laska aj ked .ale ty uz niesi decko .maj trpezlivost. trpezlivost ruze prinasa .