Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chut semena

dietny guru

Vsetky moje frajerky pravidelne papkavali semeno a pili len vodu a mali vzdy super postavu .....
Dievcata odporucam zarucena dieta

Radovan14

Manzelka prehlta v pohode, ma uz po 40 tke a ziadny problem. Je taky naturalny typ, nikdy jej to nerobilo problem. Kedze aj ona to ma rada pusou, nedopatrenim som to aj ochutnal.. Nebol som jej prvy, a ani moje semeno nie je jedine, co ochutnala.

Katjaa1233

Svojho partnera milujem, ale prehltnúť nedokážem. Strasne ma napína... Od malička som citliva na chute, pachy, a aj zo zubnej kefky v ustach ma nadrapuje.... Tak oral u nas funguje len tak napoly, len pusinky dole... V sprche ked tečie voda a mozem vypluvat a umyvat mu ho stale ked mu na to tečie voda vtedy mi to problém nerobí :)

fero stavinoha

Moja stara ma uz vyzera ked idem vecer z krcmy a hned klaka na kolena a otvara dokoran hubu na poriadnu fajku hrdlovka musi byt az dokonca , to ma veceru aby nepribrala .ja potom taky odlahceny sa pekne napapam navarenej vecere a zvalim sa na gauc a spokojne odfukujem
No nemi vam zeny len dobre ......

Jax

Rob s nim vzdy len to, co chces! U mna to funguje tak, ze partnerku chcem doslova zozrat, ona mna ani nehovorim, takze sme jak besni a papa rada. Hlavne sa do nicoho nenut, rob zasadne len co chces.
PS: s inym chlapom by si mozno bola taka nadrzana, ze by si ho prosila, aby sa ti spravil do ust...