No tak jedná sa o mňa, a moju osobnú skúsenosť s láskou.
Zároveň toto berte ako názor, alebo ak chcete tak aj radu pre ľudí ktorý rozmýšľajú ako ja, pretože som bol ohľadne lásky/vzťahu absolútne apatický, nechcel som vzťah a všetkým pokusom a navodenie vzťahu zo strany žien som odolával.
Hovoril som si: "načo veď to je zbytočnosť iba budeš po tom emočne zranený, veď väčšina vzťahov tak končí"
Veď aj tak jeden druhého v partnerskom vzťahu len využívajú, či už materiálne, alebo fyzicky spôsobom uspokojenia svojich emočných potrieb
Čo bola asi moja najväčšia obava zo vzťahu nemám nič proti materiálnej výpomoci, alebo uspokojovaní emočných potrieb len nie v takom prípade že jedna strana berie 70-80% druhá 30-20%
Vždy keď mi niekto hovoril o srdci/láske a podobných veciach tak som sa začal doslova smiať.
Až kým som nestretol jednu ženu a poviem vám že to trvalo.
Stretli sme sa v práci
Je neuveriteľné ako sa človek cíti v blízkosti ženy ktorej charakter a názory vás prvý krát v živote tak ohúri že si poviete: "Tak toto nemôže byť náhoda po tak dlhom čase konečne nájsť ženu ktorej názory vás zaujímajú a veľmi rád ju počúvate keď rozpráva a hlavne tie reči nie sú to žiadne sprostosti.
Nič spolu nemáme len priateľstvo, ale to ako sa vás snaží podporovať, zaujíma sa o vás
Je užasne keď sa vás stále snaží podporovať, či už v súkromnom živote, alebo sa v práci rozprávame a ona sa pýta na niečo z môjho života a keď si myslí že som sa z jej pohľadu v určitej životnej situácií zachoval zle nebojí sa mi priamo povedať a aj to odôvodniť.
No proste s vami chce komunikovať.
Rovnako tak ako sa človek cíti v blízkosti ženy ktorej nevadí váš charakter a zaujíma sa o vás aj napriek tomu že ste dosť tichý. Pričom ona je pekne komunikatívna.
No možno to je tým že vekový rozdiel u nás je 12 rokov pričom ona je tá staršia má nejaké roky cez 30. Možno práve z toho budu prameniť jej názory a celkový charakter.
Nemá manžela je slobodná nemá deti.
Neviem buď sa jej niečo v živote muselo stať,
Pre tých ktorý by chceli tvrdiť že ma chce len pre materiálne zabezpečenie, no tak o mojich chabých materiálnych podmienkach som ju informoval nemám ani auto a ona napriek tomu so mnou neustále nadväzuje komunikáciu o takých osobných veciach pričom keď už nahodí takú tému nemám problém rozprávať s ňou na také témy a ja väčšinou vôbec, len keď sa jedná o prácu tak za ňou zájdem.
Záver: Buď má skutočný záujem, alebo to je len moja naivita, ak naivita tak platí to čo som napísal v prvých odstavcoch.
Ak má skutočný záujem, tak to je druhá najlepšia veci čo sa mi v živote prihodila.
Existujú ľudia ktorý vás záujmu, len musíte hľadať byť trpezlivý a ak chcete niečo skutočne zaujímavé, a hlavne sa pýtať komunikovať, ale aj počúvať nie len sa sťažovať a hovoriť o svojich problémoch/veciach.
Čo si o tom myslíte?