Ahojte, chcem si kupit vonavku ktoru ked si nastriekam na seba, bude ju citit siroko daleko. Chcem aby si m chlapci vsimli :). Ale vazne, poznate nejaku konkretnu vonavku ktora tak vyrazne voni alebo podla coho zistim ze ta ktora vona je vyrazna? Ked niekedy nejaka osoba prejde pri mne, zacnem citit vonu a ked po chvili za nou, tak furt este citim vonu. Ake si to tie zenske kupuju vonavky :)
podla coho zistim ci
voňavá laľia- no ja aj hej, ale keď je leto a pečie tak sa snažím si ju nedávať na pokožku, pretože to nie je dobré, keď sa potom aj na slnko vystavíš, tak môže pokožka zle zreagovať, ale áno dávam si ju na krk.Ale aj na oblečenie a to hlavne a na vlasy napr. :)
Lenda64-a áno, majú tam pekné vône, aj ja mám pár z dm, ale ja som hovorila, že nie sú veľmi kvalitné. Keď chce mať voňavku, ktorá má dobrú výdrž, tak radšej prihodiť, lebo parfum ti vydrží dlhšie(po väčšine) ako toaletná voda, ale áno majú tam pekné vône. :)
Takisto komerne parfemy maju v sebe vela chemie a niekto moze na to reagovat alergicky alebo aj na tie prirodne zlozky, kedze kazdy sme iny. Ja som napriklad nasla krasne prirodne talianske vone L'Erbolario, uplne netypicke. Zatial som mala len Fiore Dell'Onda a zda sa mi, ze fakt malo vydrzala, zato to bola fakt pekna netradicna vona. Papavero Soave som mala ako vzorku kremu a ta bola este lepsia, velmi dlho vydrzala na pokozke. Skusala som aj tuhy parfem of lush Dirty ale ten fakt vydrzi kratko.
Kedysi som pouzivala aj Love Trap Exotic Kiss Chupa Chups. :D
Vy si dávate voňavku na pokožku? Ja nikdy, iba ak mi omylom strekne na kožu.
Ahoj, vôňa parfému na človeku je silno individuálna, najlepšie je ísť do obchodu, ovoňať a vyskúšať na sebe pár testerov a vrátiť sa na nákup po pár hodinách. Výdrž súvisí s typom vône, kvalitou a koncentráciou vonných látok, ale tiež je na každom iná. Na mne sa napríklad vôňa, ktorá bola na kamoške úžasná celý deň, asi do polhodiny rozbila na výrazné (nevoňavé) zložky. Tiež som si všimla, že ak jem veľa mäsa, parfémy sa rozkladajú rýchlejšie, a niektoré sa vôbec nerozvinú.
Silné a sladké parfémy môžu spôsobovať bolesti hlavy citlivejším nositeľom aj okoliu (napr. Gloria Vanderbilt sa mi veľmi páči, ale neznesiem ju).
tam majú veľa pekných vôní :)
voňavá laľia- ale tam nie sú veľmi kvalitné voňavky. A áno súhlasím s Moireal - sladšie vydržia dlhšie. A my nevieme aké sa tebe hodia a každá reaguje na pokožku inak, niekomu vydrží celý deň, niekomu za pár hodín vyprchá, lebo mu to napr. pot prebije, alebo hocičo. Skúšaj a zistíš. :)
Najlepšie keby ste mo dali nejaký návrh na voňavku z deemky :)
No, tie zenske si vacsinou na seba nastriekaju pol vonavky, preto ten opar vone za nimi. Nie kazdy chlap to ale ma rad. Je ovela zmyselnejsie, ked sa k tebe nahodou nakloni a zaciti tvoju vonu. :)
A spravidla sladsie vone vydrzia dlhsie. Jedna taka, co mi tak dlho vydrzala a pouzivala som ju uz davnejsie, je moschino glamour.
Počuj, ale ja myslím tak, že také veľmi voňavé vône či sa dá podľa nejakého znaku zistiť či to bude dobre voňať?
Je jedno akú voňavku si dáš, ale koľko si jej dáš! Keď si na seba striekneš raz dva krát, tak to zacíti človek keď príde ku tebe bližšie, ale keď si nastriekaš na každý kúsok tela po 3 strieknutia, tak sa ti stanú hneď dve veci: po prvé budeš cítiť z kilometra a po druhé už nebudeš mať voňavku a budeš si musieť kúpiť novú .
Ale keď chceš aby ti vydržala, tak si daj záležať na cene a takto, lebo lacná voňavka ti dlho nevydrží.
Z Avonu mám jednu, ale je trochu sladšia, (ja mám rada cytrusové a takéto..) ale je ju cítiť aj po celom dni. Volá sa DREAMS.
Mám ju už dlhšie, ale stále je dobrá, ale nie na časté používanie podľa mňa.
PS:raz si predo mňa v buse sadla jedna baba, pekná, chudá všetko OK, ale tá voňavka...Začali ma príšerne štípať oči, chcelo sa mi kýchať. Bola sladká, ale že príšerne! Cigáni sú lepší! Začala som kašlať, a nakoniec som si musela sadnúť inde lebo som to nevydržala. Takže pozor na to. A vyberaj si voňavky ktoré sa ti hodia. :)