Ahojte!
Písala som sem už predtým do skupiny bolesti chrbtice. Už dlhši čas sa mi toči hlava bola som už aj na rôznych vyšetreniach a zatiaľ mi všetko dopadlo dobre až na zubára ! Našli mi 4 zuby múdrosti, o ktorích som ani nevedela síce ma trošku pobolievali zuby ale nemyslela som si, že to môže byť niečo takéto. Chrbitca ma už boli stále menej a menej čo som začala cvičiť tak by som sa chcela spýtať či sa mi môže točiť hlava aj zo zubov. Predtým mi hovorili, že to mám s chrbtice, ale ja si myslím, že to všetko nejak súvisí zo zubami :( . Zubárka ma poslala k inému zubárovi, ktorý robí menšie chirurgické zákroky pretože 2 z nich mi ležia pod ďasnom a musia mi to vyrezať. Keď som prišla k nemu tak mi povedal,že on takéto zákroky nerobí tak ma poslal inam lenže tam sa musí čakať na termín a musím ešte absolvovať predtým vyšetrenia a rtg (ktorý už mám ) a ešte predtým som užívala dalacin ,ktorý mi pomohol len na zápal ale od bolesti vóbec .
Zuby mudrosti
Teraz vážne. Ja som si dal poťahať všetky zuby múdrosti. Konečne sa cítim normálne ako človek. Zajtra ma ešte čaká dekapitácia, aby som konečne odstránil aj tie depresívne stavy, ktoré občas mám. Lekár mi povedal, že táto liečba ešte nie je v zozname chorôb preplácaných zdravotnou poisťovňou, tak ma vyjde na stovku. Že mám požiadať o preplatenie tohto zdravotného úkonu, ale mám to spraviť ešte pred zákrokom, neviem síce prečo, ale zajtra dopoludnia sa o to pokúsim:-)
Veľmi svojmu lekárovi dôverujem, že mi to pomôže.
Mne narástli dole až dva páry zubov múdrosti, ale keď tak nad tým rozmýšľam, tak to budú asi zuby hlúposti.
Dnes som bol na testy IQ a vyšlo mi číslo 60. Problém je v tom, že neviem, čo to číslo znamená.
Musím zajtra zavolať svojej psychologičke, aby mi povedala, čo to číslo presne znamená.
Dúfam, že mi nevyjde niečo negatívne. Už teraz mám problém zaspať.