Velke prazdno v živote, nevladzem takto pokračovať

Príspevok v téme: Velke prazdno v živote, nevladzem takto pokračovať
INNA_1

Moj život stratil zmysel... som mladá baba a nikdy by som nepovedala že v 21 rokov toto niekedy napíšem a tak sa budem cítiť. Vždy som bola veselá, usmievavá, pozitívna. Odkedy sa u mňa prejavili ťažke depresie na kt. som musela brať AD som zničena. Bolo obdobie kedy mi bolo už fajn ale zas som spadla dole.... lekarka nič nerieši lebo vraj AD zaberaju.
Ja sa dopujem benzodiazepinami ked sa citim na ... Ale ked niesom na nich, a mám "triezve zmýšlanie" nemám vobec zmysel života, nič ma nezaujíma, nebaví... Citim jedno velke prazdno kt. neviem ničim vyplniť. Som strašne domyšľava, vzťahovačna neviem či to nebude depresiami alebo čim ale každy den je taky isty.
Pokúšala som sa tolko veci zmenit, no nemam na to už silu, životnu energiu. Neteši ma nič, ani maličkosti z. kt sa sklada svet.
Vdaka mojim naladam kt. fakt neviem ovplyvnit aj ked sa snažim...(ked sa pretvarujem a hram ze som vesela, aby som netrapila ostatnych po čase sa to vyčerpá) tak vdaka nim "nepriamo" ničim si vzťahy so všetkymi ľudmi naokolo, rodinou, kamarátkami, priateľom.
Je tu takych tem milion... neviem či niekto z vas by mi vedel pomoct. Ked ani psychiatrička, psychologička a hlavne ja SAMA si neviem s tym rady....
Pár krat su dni kedy sa fakt citim super, namotivovaná....prevládaju stale tie pesimistické dni. Tak strašne chcem byť zas vesela, plna energie, a nie chodiaca matoha
Ja vidim jediným vykupenim smrť.. nebola by som toho schopna si ubližiť, ale už sa nechcem viac trapiť.
PS: vystriedala som asi všetky druhy AD kt. sa len dali...chodila som na psychoterapie (problem kt. spustil depresie sa vyriešil ale už som tak DOWN že mam depresie a na 80 percent ani neviem z čoho plynú)

Dakujem za každu radu a osrpavedlňujem sa že sem tam pišem s diakritikou a niekedy bez ale píšem rýchlo a ubiehajú mi písmenká

exwhyz

Lieky sú na to, aby ti pomohli prekonať najhoršie stavy, ale musíš dať aj vlastnej psychike šancu, aby sa z toho dostala sama a občas si ten liek dať.
Nič ťa nebaví, však ani nemôže, lebo tie lieky ťa tiež brzdia a to dosť citeľne. Musíš byť sama sebe lekárom. Musíš vedieť, kedy si ten liek zobrať a kedy nie.
Môj kamarát zobral naraz 5 Sero.uelov a 2 dni sa ani nepohol:-) Nedokázal ísť ani na WC, čo bol taký paralizovaný:-)
Mala by si vniesť do svojho života aspoň jednu pozitívnu aktivitu, ktorú budeš vykonávať pravidelne.
Inak to nepôjde.
Začni trebárs písať básne, keď budeš v najhorších stavoch, vtedy je myseľ o niečo viac kreatívna, napriek všetkým ostatným nevýhodám:-)

dalsi

Asi nemas ine problemy, ze ?

Ludia, co nemaju co robit, vymyslaju blbosti. Nechat ta tyzden o hlade, par dni, by si nepila a vysadili by ta niekde v lese, ci dzungli a bojovala by si o holy zivot... by ta naucilo nemysliet na hluposti.

Ked je mysel nezamestnana - nudi sa, vymysla si casto hluposti.

dobre uz bolo

moja rada je jedina...najblizsi ti pomozu...musis snimi travit cas oni ti daju silu a spolu prekonate vsetko...ja som po rozchode..tu zenu som miloval..milujem a budem milovat..pracujem v zahranici ale bol som na dovolenke na SVK a ta sila ktoru ja citim z rodiny..je moc silna..strasne mi pomohla..viem ze to co mas ty je asi silnejsie...ale to co mam ja je tiez tazke a jedine co ma drzi je moja rodina..teraz som naspat v zahranici kde som sam..nemam tu nikoho z rodiny a je mi tazsie..ty mas vsetkych okolo seba aj priatela...urcite mas uzasnu rodinu ktora ti bude pomahat..

evana

skus sa dat na duchovnu cestu napriklad raz za tyzden ist v nedelu do kostola alebo sa vecer modlit napriklad jeden desiatok a prosit mariu o pokoj a pokoj na dusi.tam . psychologiu uznavam ale niekedy nestaci. existencne problemy nevyriesi.stacia len dve slova boze pomoz mi ale musia byt polozene uprimne a to je viac nez sto psychologou.tak vsetko dobre