Predejakulačná tekutina

Príspevok v téme: Predejakulačná tekutina
Boyz55

Ahojte :) trápi ma jedna vec a ohladom sexu niesom moc vyspely... mali sme s priatelkou sex začalo to asi tak že predohra fajčila honila a tak... CHcem sa spýtať keď zo mna vytiekla ta predejakulačná tekutina a ona to mohla mať na rukách ja takisto a dal som jej tam prsty može sa niečo stať? inak sme mali sex s kondómom len ma táto vec trápi. asi 4 hodiny dozadu som masturboval a bol som ale 5-6 krat na wecku sa vymočiť a čital som že by tam potom nemali žiadne spermie ostať... Prsty od tej predejakulačnej tekutiny ani neviem či som mal či som nahodou nemal mokre prsty od nej.... ale nestrčil som jej ich hlboko...
Len sa pýtam či sa nahodou niečo mohlo stať budem rád ak mi poradíte

xfirestarter

Nauč sa cvičiť kegelove cviky. Po určitom čase sa naučíš aj zadržať ejakulačný proces a k takýmto "nehodám" vôbec nemusí dôjsť. Ak chceš vedieť viac o kegelových cvikoch prečítaj si tu: -odkaz odstránený-

Boyz55

Ja som čítal že ak som mal predtým masturbáciu a vymočil som sa niekolko krát tak by tam žiadne spermie nemali byť... a ešte aj to že keby aj boli tak sa nemajú ako dostať až ku maternici lebo že šanca je skoro nulová....

wreck

ked takto blbnete, istotu nemas nikdy. akokolvek nepravdepodobne to je, stat sa to moze. vedel si, ze ju mozes aj lizat? vtedy vam nehrozi nic. len malo krajsieho mozes zene v tomto smere dat. samozrejme, plati to pre tie, ktore lizanie maju rady. zaujmes poziciu, prsty jej das na prsia a uz sa len riadis tym ako vzdycha. nadhera...