Zlomenina

Príspevok v téme: Zlomenina
Pankimun

Pekny den vsetkym :)
Chcel by som sa spytat niekoho, kto uz mal nieco (podobne) zlomene. Ide o to ze pred mesiacom som si zlomil malu kost v nohe + vyron pri futbale. Je to polcentimetrovy ulomok na vonkajsej strane praveho chodidla s jemnym posunom. Mal som to donedavna v dlahe a orteze, zacal som to rozcvicovat a teraz ked postupne zacinam chodit na cele chodidlo, uvolnin nohu a dostupim na to dost to pobolieva. Doktor vravi ze je mesiac po uraze a malo by to byt v poriadku uz (samozrejme videl xray snimok) inac ked na to nestupim celou vahou nic ma neboli ani ked lezim absolutne nic necitim. Chcel by som sa spytat niekoho z vas, kedze ja som este nic zlomene nemal ci je to normalne ze prve kroky po zlomenine su sprevadzane takouto bolestou. Mam troska obavy ci to je prirozdena bolest po takom uraze alebo ci sa to nejako nemohlo nastrbit.
Dakujem

Pankimun

Dakujem za odpoved
Ako dlho ti to trvalo kym si zacal uplne normalne chodit ?
Pretoze ja teraz chodim ale boli to, krivam na tu nohu a bojim sa aby mi to neostalo

Majo35

Ahoj Pankimun, ja som si pri sporte velmi nestastne zlomil palec na nohe. Vyse mesiaca som mal nohu v dlahe, potom som chodil na rehabilitacie. Dost dlho sa to tahalo, kym som zacal byt ako tak ok. Kamarat mi odporucil aj uzivanie wobenzymu, aby som sa dal skor dokopy. Tiez ma zo zaciatku noha pobolievala. Daj tomu cas a bude lepsie. Vela sil. Viem ake to je nemoct sa normalne hybat