dedenie oci

ocko

ano sme asi jedinecni a keby som nejakemu profesorovi ukazala ze je to mozne a doniesla mu testy otcovsta co seba nemusim dokazovat tak neviem ci by sj nadalej krmili studentou na skolach blabotami a nezmyslami ze je to nemozne aby sa dvom modrookym narodilo tmavooke dieta.dozvedela som sa aj o viacerych pripadoch ta neviem preco neprepisu sproste tabulky ked existuju jasne dokazy alebo by sa mohli tie dokazy aj podlozit ak by to pomohlo dobrej veci

pomocnica

Veď ste jedineční. :) A vážne niektoré chyby trhajú oči. ! Tak potom ste si verní a aj budete. Držím prsty.
Aha, ja že prečo ocko . :) to očko mi ani nenapadlo. :D Je to nepodstatné, takže užívajte života a je to vaša spoločná dcéra a keď má manžel zelené a ty modré tak prečo by nemohla mať po dedkovi hnedé? To nevadí. :) Určite je to dcéra vás dvoch a keďže si matka tak o nevere určite vieš čo a ako a keď nie tak určite NIE! :D

Pekný deň. :)

ocko

ocko som mislela prezivku ako ludske oko.doteraz ma to nezaujimalo brala som to ako tak ze dcera ich zdedila po dedkovi lebo dedko ma hnede oci,lenze na internete som sa docitala ze svetlookim sa hnedooke moze narodit ale pisali tam ze je to pravdepodobne na 0 percent tak ma to nasralo lebo to pre nas neplati.chcela som touto otazkou len dosiahnut aby sa mi ozval nejaky par s podobnym problemom.a prosim tu neveru uz nekomentujte azda mi niekto napise k veci?inac ja mam cisto modre a manzel modro zelene ale sme obidvaja svetlooki.

pomocnica

A prečo máš nick ocko, keď si písala s manželom? ako nie je to podstatné, ale trochu ma to zmiatlo. :) mamka bola zabratá čo? :D

pomocnica

ocko-Takže, máte dospelú dcéru, takže by si mal vedieť, že mY je ypsilon!
A čo sa týka tvojej otázky:máte svetlé oči. ako svetlé, jeden má hnedo zelenkavé a druhý má modré? Ja som počula iba to, že keď sú 2 ľudia modrookí a majú dieťa, tak zaručene musí byť modrooké tiež. Keď máte takto ako som najprv písala, tak podľa mňa kľudne môže mať oči po babke, dedkovi...
A prečo to riešite až teraz? Keď vás to zaujíma, tak by som to riešila už skôr, ale aj tak to nie je podstatné. Keď ste si istí, že ste boli obaja verní, tak potom nie je čo riešiť. A nie vždy je všetko vylúčené ako sa to zdá! Ale ak je tak oko vravíš, tak potom to nerieš a užívaj si života. :)

0vecka

jj mas pravdu...

podla wiki je kazda kombinacia mozna a je mytus ze nie:

The earlier belief that blue eye color is a simple recessive trait has been shown to be incorrect. The genetics of eye color are so complex that almost any parent-child combination of eye colors can occur.

en.wikipedia.org