Nemôžem pribrať, čo dalej?

Príspevok v téme: Nemôžem pribrať, čo dalej?
charles77

Dobrý den.
Mám 17 rokov a váhu 58 kilogramov. Mám taký problém že nemôžem dalej pribrať, jem si myslím že veľa (aj mastné) ale nestačí to. Snažím sa cvičiť, a beriem gainer, proteín, ale nepomáha to a ja stále stojím na 58kg.

Ak by ste jedlo tolko ako ja, tak by ste dnes už mali 80kg na mojom mieste. Nechápem to prečo sa to deje.

Poradte mi čo najlepšie robiť, alebo zlepšiť

Akosompribral

Ja som mal obrovsky problem pribrat. Pribral som az ked som zacal cvicit, a lepsie si strazit stravu a pitny rezim ako to pisu tu skolaobjemu.eu

gima

Neschopnosť pribrať je určitá výhoda, no ak to nejde, tak udržanie váhy v rozmezí dvojciferných centimetrov vašej výšky - 100 je úplne v pohode.

pomocnica

igork- ale to je chalan a na chalana je to dosť málo, dievčatá vek 17 a váha 58 kg si pripadajú tučné, oni by chceli schudnúť. :/

marka62

vyskusaj B12 vitaminy, ja som mala kvapky, lepsie sa vstrebavaju do tela ako tabletky, mala som ich z netu vitarian.sk

pomocnica

Ešte si užívaj dobrý metabolizmus, neboj, o niekoľko rokov ti pominie. Béčko si dávaj, to je najúčinnejšie. A nepreháňaj s nezdravým jedlom, lebo existuje aj vnútorná obezita. Vygoogli si niečo o nej, lebo asi by si nebol rád, keby si mal orgány obalené v tuku je tak?