Ahojte, už dlhšiu dobu ma trápili nočné mory, nie však také klasické, že Vás chcú zabiť a vy nemôžete utekať alebo že padáte a podobne. Snívalo sa mi skôr akoby som cestovala medzi svetmi a tam stretávala duchov, neboli veľmi priateľskí, no ani mi nechceli ublížiť. Skôr ma desili ich tváre a celkový výzor. Sú to veľmi zvláštne sny, sú tak reálne, že cítim počas spánku neskutočný strach a zároveň si hovorím, že sa mi to len sníva. Neviem, to ani poriadne vysvetliť, každú noc sa bojím zaspať. No a táto noc bola ešte zvláštnejšia. Zobudila som sa na to, že sa ma niekto dotkol. Čo je horšie, nebol to obyčajný dotyk, cítila som ruku, ktorá mi chce zájsť pod tričko. Najprv som sa strašne zľakla, lepšie povedané úplne som zmeravela, potom som si myslela, že to bol priateľ a v noci ako sa prehadzoval, tak mu omylom skĺzla ruka. Keď som sa však na neho pozrela, bol otočený chrbtom a ani nevedel koľká bije, keď som začala v noci na neho rozprávať. Bol to tak nechutný pocit a taký veľký strach, že ma musel celú noc držať v náručí a aj to som mala problém opäť zaspať. Bol to duch??? Ak áno, nerozumiem, prečo sa dotýka takýmto spôsobom. Viem, že to bude možno niekomu vtipné, ale ak ma s tým niekto reálne skúsenosti, veľmi mi to pomôže. Neviem, či som typ, čo by zvládol takéto návštevy, nikdy som nevylučovala ani jednu z teórií, či duchovia existujú alebo nie, pravdupovediac som sa nikdy nad tým ani nezamýšľala. Bola som skôr zástankyňou aké dáš, také dostaneš, že každého raz karma dostane a tam to končí. Bojím sa ísť domov, radšej sa budem tárať niekde po meste a čakať kým nepríde priateľ domov. Sama tam byť nemôžem, bojím sa, že to príde opäť... Už neviem, čo mám robiť...
Niekto sa ma v noci dotkol
Volá sa to spánková paralýza.
No tým že si v podstate živá vo svete mŕtvych ale to ke zjednodušene povedané :)
Námesačník - nikdy som sa nezaujímala o astrálne cestovanie, nieže by som vylučovala, že to neexistuje, ale mám proste pred takýmito a hocijakými inými vecami rešpekt. Ako ich môžem k sebe lákať, keď sa bojím s nimi komunikovať. Veď som skoro dostala infarkt. Nerozumiem im ani v tých snoch, čo odo mňa chcú, a aj tam sa bojím s nimi komunikovať. Neviem ako to mám viacej opísať, čo konkrétne myslíš?
Skus to viac opísať znie to zaujímavo... ako teoreticky ak si myslíš že sa jedna o astrálne cestovanie resp v to veríš a dostala si sa do iného sveta ,toho duchovného, môže byť že ku sebe tieto duchovne entity lákaš.
anopresne - pomodlila som sa, v tej zmätenej hlave to bolo prvé, čo ma napadlo... od základnej školy som si spomenula na všetko... otčenáš, zdravas, verim v boha... Bolo ťažké venovať modlitbe pozornosť, lebo Ti to stále lieta hlavou, že čo sa vlastne stalo...
Filip TT - nemám žiadneho spoločníka... som tam vždy sama... sú to také zvláštne sny, môžem sama rozhodovať kam pôjdem, čo urobím, no nemá to žiadny vplyv na prostredie ani na ľudí, čo stretnem... Tie miesta sú poväčšine "suché". Nie ako nudné, ale ako nejaké pustatiny. Ľudia, sú tam rôzne oblečení, ale väčšinou otrhaní a veci majú na sebe dobové, sú oblečení ako roľníci. Nikto s Tebou priamo nekomunikuje, ale cítiš, že niečo od Teba chce. Deti sú tam zvláštne, majú čierne oči a nepekné zuby, tie si skôr z Teba uťahujú no nie je to vtipné.
Pravdepodobne áno, môže to byť aj z vyčerpania
Ja som sa za posledne dva mesiace zobudil na to ako by mi niekto sedel/stal na hrudniku, nebola to paralyza, normalne som sa mohol potom hybat. Je o neprijemny pocit, mozno to suvisi s duchovnom mozno len s mozgom, ja sa vzdy potom pomodlim a spim dalej :D Skus sa aj ty pomodlit pred spankom, ak na to veris a mozno to pomoze.
Áno, stalo sa to prvý krát.... Takže si vždy všetko snažím vysvetliť nejako reálne. Tie nočné mory by som ešte prežila. Môže to byť niečo vo vnútri, čomu cez deň nevenujem pozornosť. Ale keď sa ma to v noci dotklo, to bolo niečo hrozné... Bol to iný strach ako zo zlého sna... Nebola to ani spánková paralýza, vtedy sa nemôžeš hýbať... Čítala som, že nočné mory a halucinácie môžu spôsobovať aj rôzne intolerancie... Dúfam, že to je len výplodom mojej hlavy.
sophie, ukludni sa a skus si nieco o takychto spankovych poruchach precitat. ludom sa zvyknu zdat aj omnoho horsie veci. bol to len sen. klud. podvedomie je silna vec. vezmi si, ze u ludi, kt. sa tiez zmaze predel medzi vedomim a podvedomim /schizofrenici/ a maju bludy, tak ich tiez nevedia rozoznat od reality. a to vsetko sa deje iba v hlave. aj toto bolo v hlave. bol to len sen.