Ahojte, môj ex ma nechal pred rokom, no stále túži udržiavať kamarátstvo ked sa stretneme, vykecáva sa a tak. Ja s ním stále kecám lebo som ho mala veľmi rada, ale vždy mi to len viac ublíži. Nemám silu postaviť sa tomu a rázne ho odmietnuť. Myslela som že úplne zabudnúť by mi pomohlo aj vymazať si ho z priateľov na FB, je to asi trochu nelogický krok, ale ked mi príde upozornenie že mi lajkol foto alebo status tak mi ho to stále pripomenie a zase uvažujem...
vymazať si ex z priateľov?
vymaz ho a zablokuj v nastaveniach... a vyhybaj sa mu... normalne ked ho uvidis niekde tvar sa ze ho nevidis, zmen smer...atd..
myslim ze som na tom velmi podobne, ale rozisla som sa s nim vtedy ja, z rozumu, kvoli tomu ze som citila, ze si vypisuje s inou a nakoniec to aj bola pravda.....samozrejme ze to dievca ho odkoplo po niekolkych mesiacoch a on ma furt kontaktuje s tym ze ake by to bolo keby.... nie je to velmi prijemne kedze som sa s nim rozisla len z rozumu a bola to prva laska stale ked mi niekedy napise sa potom citim zle a rozmyslam nad tym ale mam strach lebo ked to spravil vtedy spravil by to znova to je jediny dovod...
vymazat alebo ho nechat ale zablokovat ho vsade aby nevidel co postujes...
inak toto som si fsimol v okoli jeden manik nechal babenku a este rok potom s nou chodil na obedy tak 3 krat do tyzdna... tiez neviem o co mu islo pritom mal uz druhu
Niečo podobné som mala ja s mojim bývalým, tiež sa rozišiel on. Občas ma kontaktoval ale vrátiť sa nechcel. Nakoniec som si ho vymazala z fb a zablokovala, keď to zistil, napísal mi ešte ublížený mail že som mu ani nezablahoželala k narodeninám a že chcel ostať kamarátom, tak som mu odpísala že ja s ním kamarátka byť nechcem a odvtedy je kľud.
neudrziavaj s nim kontakt
nielen vymazat, ale aj zablokovat. ked ti to sposobuje bolest a brani ti to pohnut sa vpred, tak neuvazuj. mysli sama na seba a rob to, co je dobre pre teba, neries to, co si bude alebo nebude mysliet on.
okamzite prerusit kontakt a najst v sebe silu a drzost chovat sa odmerane.... a s facebooku si ho vymaz... nic take ako priatelstvo po jednostrannom rozchode neexistuje....
Preco sa nedokaze vratit? Bola si neverna, alebo take nieco?
On mi jasne povedal že sa vrátiť nedokáže, tam niet očom no napriek tomu ma vyhľadáva ako kamarátku.