Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Verita na osud??

exwhyz

Mozog človeka pracuje a rozmýšľa stále. Ak je v tzv. default mode (pohotovostný režim), tak máme tendenciu si myslieť, že náš život je riadený nejakým osudom, pritom to však všetko riadi naše podvedomie. Čím aktívnejšie rozmýšľame, tak tým menej si myslíme, že sme riadení osudom.
Na takmer všetko sa možno pripraviť a keď človek používa rozum, tak sa môže vyhnúť mnohým nepríjemnostiam.
Naše vedomie je tá sila, ktorá mení náš osud k lepšiemu.
---------------------
Chlapi v krčme sa rozprávajú o jednom, že zomrel. Tak si hovoria, že ani nepil a ani nefajčil. Jeden z nich na to: keby pil a fajčil, tak tu mohol teraz s nami piť a fajčiť:-)

Kika.xx

No bohvie či aj jemu sa tak srdiečko rozbúcha alebo či to len ja tak cítim. Ale je to neskutočné niečo. Ja už mám priateľa 3roky ale nikdy som sa pri ňom tak necítila ako pri tom druhom.Podľa mňa je minimálna šanca ak aj existuje niečo také ako minulý život,že by sa človek stretol stým druhým.Veď svet je tak obrovský. A to súhlasim,človek má napisané kedy zomrie.Aj teraz toľko mladých ľudí zomiera takými "náhodami"

anopresne

Osud a karma je to iste. Pred tym nez sa narodis mas presne vymerane co zazijes, s kym a dokonca aj kedy zomries. Teda tak aspon hovoria okultisti. Nieco mozno na tom je, lebo kazdy z nas uz poznal pripady ked zdravy clovek, dbajuci na zivotospravu, sport dostal tazku chorobu, pominul a niektori opilci v senku piju aj v 80 rokoch.

Mesačný princ

Kika.xx - ako vravím karma :) Možno ste sa stretli v minulom živote :)

Ono to nie je celkom o tom, že každému sa všetko vráti...to je blbosť. je to o rovnováhe a pochopení.

Možno ste v minulosti boli milencami alebo dobrými priateľmi...kto vie...určite ťa to k nemu neťahá len tak. Niečo vyžaruješ a niečo si praješ. Ak by to tak nebolo, tak by sa ti to srdiečko nerozbúchalo

Kika.xx

Ja na karmu neverím. Zlý ľudia sa majú vkuse lepšie! .. tak ale neodpovedal si mi na otázku..mysliš,že keď človek ma s niekym byť tak snim raz aj bude? Možno je to smiešne ale ja som sa zaľúbila v 14tich do jedného chlapca ..pozrela som sa na neho a odvtedy som nikdy nič podobné nezažila.. pár rokov sme sa nevideli ale vkuse nás niečo spojí.Ja už som dospelá mám 21 on 22 ale keď ho aj teraz vidím srdce mi bije ako o život a niečo ma sním spája.