Ahojte, som neuveriteľne neschopý zamestnanec. Pracovala som v 4 prácach a z každej som odišla z toho dôvodu, lebo som mala nezhody so šefom, alebo vedúcou a to kvôli tomu, ze som vzdy robila milión chýb. Cítim sa preto uz ako neschopný človek, mam z toho vnútornú depresiu. Máte niekto podobný problem? Trápi niekoho z vas rovnaká vec?
V každej práci som za neschopnú
takyto problem ma aj moja sestra. Ju zase ked bola mala stale ocino komandoval ze nic nevie a potom sa bala aj niecoho chytit len aby to zase zle nespravila a aby ju zase nevyhresil
"Ak chces sa niekam dostat posunut prepracovat, ziskat prax skusenosti, odstartovat karieru postupy napredovanie ai, musis si prejst aj istymi "povinnymi jazdami""
no take plati mozno ak chces byt nejaky manazer, ale ked robis napr v administrative, ale radsej by si bola napr kadernik, tak ta prax ti je k nicomu ... (teda v pripade ze by si zakladala vslastnu firmu by sa ti to mohlo hodit, ale ked berieme klasickeho zamestnanca, tak asi velmi nie..)
"Ak chces sa niekam dostat posunut prepracovat, ziskat prax skusenosti, odstartovat karieru postupy napredovanie ai, musis si prejst aj istymi "povinnymi jazdami""
no take plati mozno ak chces byt nejaky manazer, ale ked robis napr v administrative, ale radsej by si bola napr kadernik, tak ta prax ti je k nicomu ... (teda v pripade ze by si zakladala vslastnu firmu by sa ti to mohlo hodit, ale ked berieme klasickeho zamestnanca, tak asi velmi nie..)
Neschopna. Zameraj sa na svoje klady a pozitiva. V com si dobra. Co ti ide. Ci co ta bavi a naplna. A skus si v tomto okruhu hladat pracu, realizovat sa. Ak vobec nieco take je. Proste kazdy je aspon v niecom dobry, co mu ide a bavi ho to.
A ked spominas napr. ten telefon. Tak si vsetko ulachcuj. Pri volani maj blok pero a rob si pr.poznamky skratky znaky ai, aby si stihala + vyznala sa v tom. Trenuj pamat. Zameraj sa na dobre stranky vlohy danosti co mas a tie rozvijaj a hladaj si v tom smere pracu
vaporwave. Ak chces sa niekam dostat posunut prepracovat, ziskat prax skusenosti, odstartovat karieru postupy napredovanie ai, musis si prejst aj istymi "povinnymi jazdami") ak chapes)
To je akoby si sa pytal naco mat ZS)) No asi preto, ze bez ZS nebude ani SS a bez tychto dvoch nebude zas VS ai) Vsetko ma predsa svoju istu postupnost vyvoj
to máš pravdu málokoho práca baví ale niekedy človek proste na výber nemá
Svoje chyby pripisujem určite aj tomu, ze ta práca ma nebavila (ani jedna) ale neverím, ze všetkých ludi svoja práca baví. Premýšľala som aj ja nad poruchou pozornosti, alebo som možno iba zbrkla, alebo uz sama fakt neviem. V škole mi na nič neprišli, aj ked ja som sa vzdy musela aj na tie trojky učiť, ale nebol to až taky problem, kedže som doštudovala aj vysokú školu, aj jed nie velmi ťažkú. Velmi ma to ale trápi, pretože si prídem velmi neschopne! No všimla som si nieraz ze ked napríklad telefonujem a mam prijať 4 informácie naraz, poviem príklad: "dom sa nachádza pri prvej odbočke doprava, ma červenú bránu a stoji pri ňom Kia Rio"tak ja po položení telefónu poviem ze: dom sa nachádza pri prvej odbočke doľava, a stoji pri ňom červená KIA Rio" neviem či je toto porucha pozornosti, alebo som iba nepozorná. Neviem kde je uz hranica.
To ani nechcem po tebe hlavné že ta to baví :D
"Existuje aj nieco take ako moznost volby a vyberu. Moznosti alternativ je vzdy viac"
tak potom preco si robila napr aj ty pracu kt ta nebavi a tu autorke kazes ze ma tiez sa pokusat dalej namiesto skusania inej alternativy..? az tak vela tych volieb zase nie je .. :D vacsinou vsetko aj tak konci pritom ze niekto chce niekomu nieco predat..
vaporwave. Existuje aj nieco take ako moznost volby a vyberu. Moznosti alternativ je vzdy viac
A keby trpela poruchou pozornosti uz by to odhalili skor - na skole. Aj preto sa pytala na tu skolu