Pomoc - dobrý psychológ v PO a okolí

Príspevok v téme: Pomoc - dobrý psychológ v PO a okolí
Terri

Dobrý deň, prosím Vás, vedeli by ste mi niekto odporučiť dobrého psychológa/-ičku v Prešove, poprípade v okolí? Už roky sa trápim (mám 28 rokov), mávam z viacerých dôvodov úzkostné stavy a posledné mesiace sa mi pridružili neľahké zdravotné problémy, kt. to celé ešte zhoršili... Dostala som sa tak do začarovaného kruhu fyzickej aj psychickej bolesti. Veľmi by som potrebovala pomoc dobrého skúseného psychológa (poprípade psychiatra, kt. robí dobrú psychoterapiu)...ďakujem za každú cennú radu.

alica22

Aj ja som mala velke problemy z uzkostou, ktora sa posledne mesiace vyrazne zhorsila a uz som to sama nezvladala.. musela som nasadit antidepresiva (aj ked som zo zacatiku bola vyrazne proti liekom) Ty lieky nechces? Co ti mozem poradit, na uzkostne poruchy je velmi dobra kognitivno behavioralna terapia (KBT). Nasla som na internete psychoterapautku z KE ktora to robi (daj si ked tak do googlu KBT Kosice) no nema ziadne recenzie tak neviem ci je dobra. Kazdopadne robi KBT a urcite to ma nejaky ucinok.

alica22

Ja by som tiez potrebovala poradit dobreho psychoterapeuta v okoli PO alebo KE :) Ak nieco zistis, daj vediet prosim. (tiez uzkost)