Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stratený

Príspevok v téme: stratený
Nevzdávaj sa

Dobrý deň stretol som zadané dievča za 2 týždne čo sme sa spoznali ho nechala a začali sme spolu chodiť. Do 4 mesiacov sme sa rozišli. Asi po mesiaci si našla znova frajera. Po asi mesiaci a pol čo sme sa rozišli som jej len tak napísal, čo robí. Stretli sme sa a rovno z toho bol sex. Začali sme sa stretávať častejšie, začali sme spolu chodiť vonku a po výletoch to trvalo asi ďalší mesiac a rozišla sa aj s ďalším frajerom vlastne keď to chapem tak kvôli mne. Nechodili sme spolu ale stretávali sme sa, začali sme robiť take tie romantické veci ako spolu na vínko, na výhľad, obed, zobrala ma domov bol som u nej pár dní atď.. Naposledy keď sme sa stretli tak sme šli znova na vínko, pozerali sme filmy a boli sme vkuse spolu približne 4 dni no zrazu, so mnou nechcela mať sex a keď som sa spýtal prečo tak odpovedala, že sa tak cíti silnejšie a že to tak cíti. Na otázky typu či jej neni so mnou dobre povedala, že jasne že je. Povedal som jej, že ked so mnou nechce chodiť prečo všetko robíme tak ako keby sme spolu nielen že chceli chodiť ale ako keby sme spolu už chodili tak potom prečo nechcé ten sex a na to už odpovedať nevedela. Chodíme na vysokú. Ja sa pýtam, že čo tá žena ako má v hlave :D to teraz sa fakt mam vykašľať na dievča, s ktorím si rozumiem? a nielen že ja s ňou ale aj ona so mnou. Niekedy mám pocit, že silou mocou chce byť niekto kto nie je.... Ďakujem za rady

Nevzdávaj sa

a este k tomu dodam ze ta holka mi venuje dost casu vpodstate ked ma volno a nejde povedzme s kamaratkou niekde alebo takto tak cely a kde ju zavolam niekde tak tam ide :D keybze to je ine dievca tak spolu jednoducho davno chodime a ja nevravim ze to chcem ja sa len pytam co to je akoze :D

Mesačný princ

„Nikdy nedovoľ aby sa pre teba stal niekto prioritou, pokiaľ si ty pre neho len jednou z možností. - Mark Twain”

Nevzdávaj sa

to dievča ma trošku zvláštny pohľad na svet je veľmi samostatná, pekná a teraz v tomto období hovorí, že nechce ani manželstvo proste chodi dosť z extrému do extrému
ešte dodám, že sa fakt veľmi dobre poznáme vieme o sebe všetko, no bojím sa že to bude nejaký kolotoč lebo viem, že sa to môže opakovať znova a nerozumiem tomu prečo to tak je že ked si tak dobre rozumieme spali sme spolu 3000 krat tak to zrazu nechce, ale pritom zrazu chce všetko ostatné.