Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tá nekonečná každomesačná mykóza

Príspevok v téme: Tá nekonečná každomesačná mykóza
vbvb

Ani neviem kde zacat. Problem mnohych zien...aj ten moj, ale zda sa mi, ze az pricasty. Mavam mykozy uz par rokov. Ale momentalne som v stadiu, ze ju chytam nonstop - kazdy mesiac. Chcem sa opytat, ci ma niekto podobnu skusenost ako ja, okrem toho ze ju dostanem bezne, aj - pocas menstruacie, ked uz sa telo "cisti" a ide ta posledna hnedasta krv, zacne ma dole palit a mykoza je na svete. Moja otazka znie- je mozne, ze ta hnedasta krv obsahuje nieco, co by ma mohlo drazdit a z toho vznikne mykoza? Dalsi pripad je napr. ten, ze ak ma (sorry za vyraz) prezenie/prehana, dostanem ju takisto. O hygienu dbam stale. Neviem kde je problem. Od lekara dostanem zakazdym tbl na mykozu, ktora ju vylieci no krakodobo. Co prosim vas odporucate? Vdaka

Marunka

Vbvb, nepíšeš nič konkrétnejšie, tak sa spýtam klasické otázky ako každej
1.liečil sa aj partner, ak si zadaná?
2.skúšala si už protikvasinkovú liečbu?
3.koľko denne zješ probiotik vo forme stravy?
4.nechceš vymeniť gynekológa, keď tento zjavne iba rád predpisuje lieky?
5.akým spôsobom sa utieraš po veľkej potrebe? Sorry za otázku, ale stráášne veľa báb to robí zle. Potom sa čudujú infekciam a zápalom...

RadkaHJK

mne pomohol dlhodobo wobenzym, ktorz som uzivala. Tiez som mala caste problemy s vaginalnou mykozou, ktora sa casto opakovala

ferihitka

si môj človek !!!musím žiaľ smutne skonšštatovať, že ja to mám úplne rovnaké,lenže ja ju nemám každý mesiac, ja ju mam STALE. Ja ju mám( to pálenie),dokonca aj cez krámy, prve dva dni,potom mierne ustupi, a potom sa vráti v plnej sile po nich, už ked mi končia v ten den cítim zase pálenie. pričom by som to vôbec nemala mať, kedže cez menzes zmiznu všetky problémy ( reč môjho gynekologa!)no ja jumám stále a ulavu necitim nijako, jedine vtedy,ked si dám canesten vag. tabletku jednu/ dve do pošvy a az potom, na par dni palenie ustanie,ale staci, ze sa mierne spotim tam dole,ked je teplo vonku uz to mam, staci, ze ma prehána (pritom sa umyjem)a mam to znova..mám to vlastne stále.viem presne čim si prechádzaš...mam to stale uz dlhe roky..a som z toho znechutena,sex je potom uplne o ničom( a to že ju dostanem po kazdom sexe je uz len bonus) ja to mam vlastne stále. uz som vyskusala snad všetko, cipky, krémy, podporiť imunitu liekmi, cajmi bylinami, nejest sladke, psenicu, ( nič ) vysledok ziaden !!!chodila som aj na akupunkturu, nič...neviem ti co poradiť..palenie mam stále a taky divny zapach tam zdola v podobe vytoku divneho, mam stále.