Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Citovo sa hned viazem

Príspevok v téme: Citovo sa hned viazem
Kristi28

Mam taky problem, velmi rychlo sa viem citovo viazat na muzov. Nemusime byt spolu ani dlho a uz sa naviazem a ked z toho nic nie je tak som z toho smutna. Pisem si s jednym muzom, nikdy sme sa nevideli a dva dni sa teraz neozval a mna to mrzi. Mam pocit ze mensi naznak toho, ze ma ma niekto rad ma hned prinuti sa viazat....
Kde sa to vo mne berie?

_meno

Ahojte Kristi28

Je to vec hormonov. Keby ste zajtra zjedli napriklad vela masa a isli si zabehat. Tak sa hned budete citit silna. Narastie ego (JA), sebavedomie,
Na druhy den budete ale o kusok slabsia a budete lutovat ze ste jedli druhe bytosti a povysovali ste sa. Chvilku to prelutostite, ale znovu sa budete citit silnejsie.
V podstate ide o to byt normalny...tu mnoho ludi je xtremnych - su extremne zli, su xtremne dobri.

Lahko sa to chape na zvieracej risi : my nie sme ciste bylinozravce, ani nie sme ciste masozravce.

Myslime si, ze to aki sme vznika kauzalitou-pricinou a nasledkom. To aki sme vznika vztahom k Bohu.

Povedzme napriklad, ze vy ste teraz mila k druhym, k sebe ste prisna. Keby ste sa pozreli na seba z nadhladu ako na svoju dceru, tak by ste ju prefackali so slovami daj sa dokopy pre pana jana ved ty ziadneho chlapa nepotrebujes. A to ju spravi silnou. A pretoze je silna tak hlada len rovnocenny vztah - hladal len muzov silnych podobne ako ona.

Je to vzdy o tom zlatom strede - extremy sposobuju vykyvy a kolisania....ako ked je niekto zli, tak ci v tomto tele alebo buducom bude potrestani. Podobne ak je niekto mili, tak rovnako za to ze je lahostajni voci zodpovednosti asi tiez nebude odmeneni.

To, ze zivot je normalny a vzdy sa vracia do normalu vidime podla toho, ze vzdy robi opak.
V momente, ked zacneme byt zly tak zrazu prichadza svedomie ze nemali by sme ublizovat. Podobne ked zacneme sa hrat na slabych tak prichadza svedomie 'nerob zo mna hlupaka a uzivaj zodpovedne co mas spravovat.

Preto sa strieda mier a vojna....ideal je vzdy rovnovaha - aj armada, aj odpustanie (preto napriklad v europe rastie sila vzbury, lebo to tu zacina byt cukrikovo ... a preto napriklad vo vas nefunguje byt uz mila a je pre vas tazke a proti vasmu presvedceniu byt zla - pretoze hajite len jednu stranu..ste kvazy extremisticka, odmietate prijat veci take ake su).

Fakt najlahsie sa spokojnosti chape ako rovnovaha - chciet vsetko a zaroven nepotrebovat nic.

(v skutocnosti je to vztah k Bohu, byt v sulade s nim...preto su Bohovia opisovani aj taki aj onaki .. lebo rovnovaha je vzdy ta normalna ....vidno to vsade vsade .... sila proti rozumu, pudy proti zrzanlivosti .. bohsctvo alebo chudoba....

Vzdy hladame, co nemame - inak povedane vzdy smerujeme a zotrvavame v normalnosti.
Pretoze vy ste teraz mila, hladate silu.
(pozor vzdy malililinkymi krokmi ... lebo potom je to zo strany na stranu, z kaluze do blata).

Lahko sa to upravuje stravou - zjedzte maso. Ked budete citit ze zacinate byt despoticka - prestante jest maso a jedzte ovocie a zeleninu.
(neni vam treba zmena myslienok ...staci ked prijmete vsetko co sa deje ... )
Takze odpoved - nechajte vsetko tak, neodmietajte.

Tha vela stastia prajem