Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Citovo sa hned viazem

Príspevok v téme: Citovo sa hned viazem
Kristi28

Mam taky problem, velmi rychlo sa viem citovo viazat na muzov. Nemusime byt spolu ani dlho a uz sa naviazem a ked z toho nic nie je tak som z toho smutna. Pisem si s jednym muzom, nikdy sme sa nevideli a dva dni sa teraz neozval a mna to mrzi. Mam pocit ze mensi naznak toho, ze ma ma niekto rad ma hned prinuti sa viazat....
Kde sa to vo mne berie?

Filip TT

Mesacny - myslim, ze sa treba sledovat hned tam na zaciatku, ked sa ten vztah rodi, co si vtedy myslim, ake myslienky to vo mne vyvolava. Tam sa to prezradi ci je to toto.

Ernesto

ja som mal podobny problem a asi aj mam a budem mat ... ked tu niekto poradi, ako sa z toho uspesne vysekal, tak by som bol vdacny :-)

Filip TT

Určité sklamanie, z toho, že bol človeku preukázaný záujem a priateľstvo a naraz to skončí, prežíva každý. To je myslím normálne.

Ak by si to prežívala naozaj viac, tak potom je otázka, či ten záujem ti nelieči nejaký komplex. Že neveríš, že by o teba mohol byť záujem. Keď potom je, neberieš to tak vyrovnane, ale letíš z toho do oblakov, lebo to lieči to hodnotenie, ktoré o sebe máš. Keď potom záujem ochabne, neberieš to vyrovnane ale padáš do toho komplexu. Toto by mohol byť dôvod....