Cavte holky ako najdlhsie vám meškaly kramy?Mojej priatelke meškaju viac ako 3 mesiace a tehotná nieje.Boli sme u Gynekologa.Stava sa to aj niektorym druhym dievčatam alebo je to zriedkave???
Otázka pre dievčata.Please.Surne
meskat kramy ti mozu z viacerych dovodou stres nervy diety chudnutie teplo leto sport a pod
ja som nastastie take problemy nemala.. radsej by som take meskanie brala kusok vaznejsie ,, jednej mojej kamaratke tiez tak neskali a teraz musi brat tabletky aby to vobec dostala.. teda pozor na to
Pre katiku22:to nieje dobre ak ty meškali krami 9 mesiacov
ahoj, moze to meskat... mne meskali kramy 9 mesiacov a to som vtedy bola este panna a mala som 16-17 rokov... nie je tam dovod chudnutia? lebo ja som velmi schudla a stratila som aj kramy a doktorka ma chcela poslat uz do lubochne na liecenie, no potom mi pichla injekciu agolutin alebo tak nejak a kramy mi prisli no boli vlemi slabe a trvali mi kratko
myslim si, ze by mala navstivit gynekologa
Ked som mala asi 15, tiez mi zvykli meskat aj 3 mesiace.....nic mi nebolo, proste to tak telo chcelo.
No jo vsak ma este len 16.Dik
Normálne to určite nie je, pokiaľ neberie HAK.
jasne ze sa to stava,najme ked este nema ustaleny cyklus taks a to stava dost casto,odkaz kamoske ze s anemusi nicoho bat,je to bezne