neviem uz zit

Príspevok v téme: neviem uz zit
nanervy5

kazdy den len premyslam ako zas rano vstanem a nechce sa mi, nevidim vo svojom zivote nic co by stalo za to, stalo za to zit. Mam 16 a reci typu najdi si nieco co ta bavy alebo podobne dristy... uz som si toho prezila dost a som uz proste unavena, zo vsetkeho. Uz sa mi nechce trapit a byt silna, proste nevladzem. Som mlada a viem ze cely rok nemam nic naco by som sa tesila... och co mam robit?

Amadea

neviem,čo si si už všetko prežila...ale...čo tvoje okolie- kamoši, rodina, niekto blízky, s kým môžeš tráviť čas? Máš pri sebe takých ľudí, s ktorými by sa voľné a prázdne chvíle dali vyplniť?

Taro

No môžeš začať hrať videohry napríklad alebo dáky šport... všetko o čo tu ide je len tvoja znudenosť sam to dobre poznám mala by si sa fakt o niečo zaujímať trebárs aj psychológia... len si nájdi koníčka a začni troška kreatívne využívať čas :P

exwhyz

Nič, majte sa, idem si ľahnúť. Ešte poviem Good night svojmu koníkovi, ktorého som si kúpil a môžem spať ako zabitý:-)

exwhyz

Dnes som sa bol povoziť na kolotoči. Všetky deti sedeli na ľavej strane a ja sám som sedel na pravej strane kolotoča:-) Asi aby sa to nejako vycentrovalo:-)))

exwhyz

Ja ti radím a sám mám pri tom problém. Dnes ráno som sa postavil na váhu, ktorú som si kúpil na Slovensku a len mi napísalo že: pokračovanie na budúce. Predtým, čo som mal českú váhu, tak tá mi vypísala, že: váži pouze jednu osobu.
Neviem, čo spraviť, ale najskôr vynechám 5. a 6. večeru, tak ako mi poradil môj lekár:-)

exwhyz

Keď ťa fakt už nič nebaví, tak ak ťa začne niečo baviť, tak sa venuj tomu, čo ťa baví a rozvíjaj svoje talenty. Nemusíš vedieť všetko tak ako to vyžaduje dnešné školstvo.
Motivation is the best knowledge!!! Viac sa oplatí žiakom hovoriť o tom, čo je dobré vedieť než to učiť:-) Naučia sa to neskôr aj sami.
www.youtube.com