kazdy den len premyslam ako zas rano vstanem a nechce sa mi, nevidim vo svojom zivote nic co by stalo za to, stalo za to zit. Mam 16 a reci typu najdi si nieco co ta bavy alebo podobne dristy... uz som si toho prezila dost a som uz proste unavena, zo vsetkeho. Uz sa mi nechce trapit a byt silna, proste nevladzem. Som mlada a viem ze cely rok nemam nic naco by som sa tesila... och co mam robit?
neviem uz zit
navstev odbornu pomoc!!!
No môžeš začať hrať videohry napríklad alebo dáky šport... všetko o čo tu ide je len tvoja znudenosť sam to dobre poznám mala by si sa fakt o niečo zaujímať trebárs aj psychológia... len si nájdi koníčka a začni troška kreatívne využívať čas :P
Dnes som sa bol povoziť na kolotoči. Všetky deti sedeli na ľavej strane a ja sám som sedel na pravej strane kolotoča:-) Asi aby sa to nejako vycentrovalo:-)))
Ja ti radím a sám mám pri tom problém. Dnes ráno som sa postavil na váhu, ktorú som si kúpil na Slovensku a len mi napísalo že: pokračovanie na budúce. Predtým, čo som mal českú váhu, tak tá mi vypísala, že: váži pouze jednu osobu.
Neviem, čo spraviť, ale najskôr vynechám 5. a 6. večeru, tak ako mi poradil môj lekár:-)
Keď ťa fakt už nič nebaví, tak ak ťa začne niečo baviť, tak sa venuj tomu, čo ťa baví a rozvíjaj svoje talenty. Nemusíš vedieť všetko tak ako to vyžaduje dnešné školstvo.
Motivation is the best knowledge!!! Viac sa oplatí žiakom hovoriť o tom, čo je dobré vedieť než to učiť:-) Naučia sa to neskôr aj sami.
www.youtube.com
chvalabohu skola uz zacina..