Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prosim odpisat niekto .

Príspevok v téme: prosim odpisat niekto .
filipina 12

ahojte ,naozaj surne ,potrebujem popisat , sedim v praci sama a mam nejake tazke depresivne stavy .. dala som si sedatif pc .ale nejak nezabera ,iba sa mi zacalo moc driemat . ... neviem co mam robit , hoc co idem urobit ,nachvilu sa preberiem a potom ako keby sa to zdvojnasobilo ,bojujem stym z celej vnutornej sily .,ale strasne to sedi v mojom vnutri ,potrebujem sa s niekym porozpravat ..

ANGEL-DEMON

lebo sa nudíš... zmeň prácu.... lebo ludia čo nemaju kedy byť na nete,. stoja za pásom 8-12 hodín, prestavku využiju na oddych a najesť sa... takéto stavy nemajú....

filipina 12

chcela by som sa citit v pohode aby mi nic nebolo ,mam vnutornu strasnu mega uzkost ,este som taku silnu nemala . strasny strach .nedokazem sa z nicoho tesit ,, a to ja som taka ,ze mna potesi aj pomyslenie na nove topanky , neviem co sa mi deje .. nemam lieky ,liekom odolavam pol roka .....ked som tajeto nieco podobne mala ,postavila som sa pred zrkadlo a povedala som si ,ze mi nic neni ,ze je to oba v mojej blbej hlave .. niekedy sa mi to podarilo hned prekonat ako keby utalo ale teraz to nedokazem ... :( pomoc