ahojte ,naozaj surne ,potrebujem popisat , sedim v praci sama a mam nejake tazke depresivne stavy .. dala som si sedatif pc .ale nejak nezabera ,iba sa mi zacalo moc driemat . ... neviem co mam robit , hoc co idem urobit ,nachvilu sa preberiem a potom ako keby sa to zdvojnasobilo ,bojujem stym z celej vnutornej sily .,ale strasne to sedi v mojom vnutri ,potrebujem sa s niekym porozpravat ..
prosim odpisat niekto .
Zakladatelka temy, aka je podla teba pricina v tvojom pripade toho tvojho stavu?
Ano, musis si zamstnat mozog aby si nerozmyslala nad ,,hlupostami,,
lebo sa nudíš... zmeň prácu.... lebo ludia čo nemaju kedy byť na nete,. stoja za pásom 8-12 hodín, prestavku využiju na oddych a najesť sa... takéto stavy nemajú....
Aka je pricina takych stavov?
A co ti robi take stavy?
Zaspala si :D
chcela by som sa citit v pohode aby mi nic nebolo ,mam vnutornu strasnu mega uzkost ,este som taku silnu nemala . strasny strach .nedokazem sa z nicoho tesit ,, a to ja som taka ,ze mna potesi aj pomyslenie na nove topanky , neviem co sa mi deje .. nemam lieky ,liekom odolavam pol roka .....ked som tajeto nieco podobne mala ,postavila som sa pred zrkadlo a povedala som si ,ze mi nic neni ,ze je to oba v mojej blbej hlave .. niekedy sa mi to podarilo hned prekonat ako keby utalo ale teraz to nedokazem ... :( pomoc
Mozes sa pytat
Na fore si mozme pisat... Mail nedam