ahojte, po roku pauzy po maturite zo zdrav. dovodov nastupujem az teraz na vysku, ( mala som tazku zlomeninu) ekonomicku v BA. na strednu som chodila na obchdnu, ani tam mi matika vobec nesla. inak som vynikala, same 1tky, aj v mimoskolskych aktivitach mi vsetko ide. no na matike, vzdy sme vsetci opisovali, a radili si. chodila som na doucko cely rok, no naozaj mi to absolutne nic nedalo. neviem si nic zapamatat, nevidim v tom postupnost, nevidim v tom vyznam..na vyske budem mat matiku len prvy semester, no uz teraz som velmi nervozna, hnackujem, a zle spavam. neviem ako to zvladnem. na doucovanie urcite chodit budem, no neviem co este pre to mozem urobit. od jednej studentky som zistila co preberali ten prvy semester. poslala mi k tomu prospekty, postupy, atd, a sedim nad tym od rana a nerozumiem ani slovu, ani cislu...prosim poradte, existuje nejaky liek, ktory by si posilnil pamat, a chapanie ?:D alebo nejaka stranka, kde su dobre vysvetlene uciva? bojim sa aj toho, ze po roku pauzy(bez ucenia,atd) budem mat velmi oslabenu pamat, ci myslite ze sa do toho dostanem? na skolu sa tesim, aj na ucenie novych veci. len ta matika ma trapi :(
matematika a vysoká škola, nočná mora
matyo, dnes ma VS kazdy blbecek :)) ide z vacsej strany o stastie ako o vedomosti.
zvladnes to len sa romu venuj hlas sa bud aktivna v skolr aj doma :)
Nerozumiem ako môže mať mladý človek oslabenú pamäť? Keby si bola 80 ročná babka tak áno, ale ty asi budeš z matiky iba blbá, tam ti žiadne prípravky nepomôžu. Skrátka budeš musieť zabrať keď chceš prejsť cez ten predmet a tak to má na VŠ byť, že prejdú len tí najlepší študenti, pre tých ostatných smola...