Zdravím, mám 18 rokov a prave idem do tretiaku na strednej škole. Mam taky menší problém co sa týka osobneho života. Som chlapec z dediny z priemernej rodiny. Mám dosť kamarátov, dobrých rodičov a život nabitý záľubami. Každý víkend trávim niekde v bare, v klube, dosť času v garáži alebo jazdim na motorke. Mám vlastné život v ktorom by som mal byť šťastný. Ale..
som dosť zamysleny, v jednom kuse vduchu o niecom premýšľam, väčšinou o veciach po ktorých túžim. Niesom príliš kominikativny ale moji priatelia to chápu. Zažívam z casu na čas stav depresie. Cítim prázdno. Žiadnu chuť. Osamelosť. Napádajú ma zle myšlienky (Nema to nic spolocne zo samovrazdou) . Občas cítim zufalost. Pocit že nikto z priateľov za mnou nestojí. Vidim samu faloš. Ako keby v tej chvíli na môj život zaútočila temnota. Moja Ex sa so mnou rozisla keď som bol odcestovany v zahraničí v práci. Stretla ineho. Samozrejme ja ako chlapec z garáží sa nemôžem porovnať s mestskym chalanom v drahom odeve so siltovkou naopak. Ale to je už iná kapitola. Čo si o tom myslíte? Pravopisne chyby si nevsimajte je 5hodin ráno
Depresie
Pokial pijes alkohol, tak by som s tym skusil prestat.