Ahoj mám 14 rokov a potrebujem poradiť proti akné. Ale nielen akné mám na tvári aj veľa vredov a uhrov a neviem sa toho zbaviť. Skúšala som hocičo aj kozmetičku ale stále nič :( je to nechutné a keď sa to pokúšam sama vytlačiť iba sa to zhorší. U kozmetičky sa to zlepší ale o chvíľu je to zas. Viete mi poradiť čo proti tomu? :)(
VYRÁŽKY
na tie väčšie mi pomáhal kokosový olej a čistiaca voda od garnieru ... skú pozrieť tu -odkaz odstránený-
nejaké iné čistiace vody... a tiež si pred spaním umy tvár mydlom :)
ahoj,skus si prírodny čierne mydlo s eukalyptom. On ma unikátne protizápalové antiseptické, antibakteriálne účinky.
toto iste mala kamaratkyna dcera a zacala pouzivat Yves Rocher- Pure system a je pokoj odvtedy
nemam meno- ale za tie 2 roky vieš o koľko frajerov príde? :D ale nie, hej keď počkáš, tak to zmizne časom. :)
Počkaj dva roky a zmizne to.
Netlač si ich sama, tam si iba donesieš baktérie z prstov a začne sa ti robiť nová. Mala by si si ju nechať vysušiť.
Každý má iný typ pokožky, takže my čo ti tu niečo poradíme, tak ti to môžeme iba zhoršiť, lebo napr. moja pokožka je dosť citlivá a veľa veci čo som si dala na vyživenie mi vadili a skončila som s červenými fliačikmi, ktoré našťastie zmizli! . Choď za expertom, alebo doktorkou možno...?