Viem že je tu takých príspevkov strašne veľa, ale ja sa len chcem opýtať ako s tým vy žijete ....Mám 20 rokov, mám asi 4 kamarátky, s dvoma sa ani veľmi nestretávam lebo chodíme na iné vysoké školy, s jednou chodím na výšku a posledná je doma takže tiež sa spolu veľmi nestýkame. Celé leto som brigádovala a mala som aj voľné dni kedy som mohla ísť niekde ale nebolo s kým. Jedna odišla do Ameriky dalšie dve do Anglicka. Ja ani neviem nadviazať také silné priateľstvá. Tým čo teraz prišli z Anglicka som písala či by sme nešli na dovolenku lebo pred letom sme sa o tom bavili že by sme šli. Tak som im písala až mi bolo trápne že ich toľko otravujem ...a oni mi dnes napísali že dnes v noci odchádzajú na dovolenku ....tak som im zapriala šťastnú cestu ....ja im to prajem ved si to zaslúžia ...ale strašne ma mrzí že ma nezavolali ....trápi ma na tom najviac že konečne môžem niekde ísť ...mám na to aj peniaze ani povolenie od rodičov nepotrebujem ...ale nemám s kým ísť ....v škole som mala dosť kamarátov ....ale to boli takí čo sme spolu iba do školy chodili pomimo nie ale mne to stačilo ani som nechcela nejako chodiť po nociach von proste sme spolu boli v škole a to mi stačilo ale od kedy chodím na výšku tam nie sme kolektív a cítim to že sme iba dve s kamarátkou čo spolu do školy chodíme.
Osamelosť
nespoliehaj sa na druhých lebo padneš na hubu.... len sama na seba!
čo ti bráni ist na dovolenku sama,... su cestovky ktore organizuju zajazdy, normalne chod sama, mozno sa tam pridas k nejakej partii,..
sama v autobuse nebudes sediet,...