Neviem kde uz hladat pomoc... Kazdy na mna kasle.... Beriem AD uz dlhodobo, pomajali mi vyse roka ale terqz nastali u mna depresie kedy citim totalnu beznadej, nechut k zivotu a stratila som zmysel zivota. Psychiatricke ked som vravela ze ako sa mam, ma odpinkovala ze je to len "depka" - j*ebla mi s prepacenim len diazepam,oxazepam aby som bola chodiaca mrtvola.Pribuzni si myslia ze mi nic nieje.... Aj ked kazdemu vrativim ako sa citim, ze uz nevladzem, myslia si ze je to ok a som pod liekmi. Citim sa prazdna ako list papiera, bez kuska radosti a chuti zit. Priatelky a priatel tiez ai myslia ze mam lieky tak by som mala byt v poriadku. Ale niesom ! Vnutorne strasne trpim.
Nieje nikto kto by mi pomohol, sama sebe uz nedokazem pomoct... Neviem co mam robit, najlepsie a jedine vychodisko vidim len smrt. Aspon to by bolo vykupenie z tohto zivota
Nechcem viac zit
Ahoj, ved si hladaj novych kamosov, chodievaj s nimi von, len tak,, tiez mavam alebo som maval depresie, nemal som ziadnych kamosov, ziadne kamosky, nomked som si nasiel, velmi mi je s nimi vonku dobre,, no s opacnym pohlavim predovserkym,, len obycajne stretnutie, a tak dobre sa da s nimi pokecat.. poprechadzat,, ale nie so vsetkymi,, takze ak ti nahodou prve nevijde, neznamena, ze tie dalsie budu tiez onicom...
Ja si myslim, ze to staranie sa o druhych vela ludi chape skor ako staranie sa "do" druhych a to je sakra rozdiel. Clovek si moze mysliet ako velmi druhemu "pomaha" a pritom sa mu skor snazi riadit zivot. Medzi tym je tenka hranica.
Urcite by sa nemal clovek prehnane sledovat ale zavisi od uhla pohladu. Da sa odosobnit aj od sameho seba, len to chce trening.
Boh ťa má rád :) choď zajtra do kostola a uvidí že svoje rozhodnutie zmeníš :)
ahojte Simonccca
v podstate vidíte len seba
(natura zivota je taka, ze ked sa zacnete starat o druhych, budete sa citit lepsie :)
na zaciatku je to tazke, pretoze sila zvyku je silna ... zbavit sa temnej stranky samej seba je velmi tazke ... pretoze nevidno pravdu, pravda sa Vam zdvoji a nebudete vediet comu verit .... ci tej pravde ktora vam vsetko slubuje a ukazuje ze mate byt silna .... alebo tej pravde ktora vam nic nedava ale ukazuje vam ze mozte byt skromna .....
nedostanete odpoved .... vy sama ste ta, ktora si vyberie.
ako mi raz znamy povedal: zivot neni len o tom co sa deje teraz ... je skor o tom aki budeme za 60 rokov ... a za 60 rokov tu budu len ti, ktori su skromni, mili,vytvaraju hodnoty .... pretoze dovtedy sa my vsetci chamtivi skor ci neskor zblaznime
na zaciatku, najlahsie je meditovat - cize len sedte, dychajte ... vtedy vas vasa temna stranka rychlo dostihne, budete chciet stale nieco robit, miliony myslienok ... ked budete chciet len ticho sediet a nebude sa vam dat - vtedy viac spoznate ktorej strane sme sa zapredali a cim to platime.
drzim palce