ahojte ludia... pisem sem lebo sa potrebujem poradit ohladne jednej veci... mam priatela sme spolu od minuleho leta ... myslela som ze to bude konecne ten pravy ze konecne niekto normalny... az kym som nebola u kamaratky a ta si nepozrela jeho profil na pokeci lebo som jej ho ukazovala (osobne sa este nepoznaju) ... vsetko by bolo ok az nato ze priatel jej hned na druhy den pisal rpcku ze aka sympaticka pekna baba ze cim ju on zaujal a ze ci by sa nespoznali.. zo zaciatku som tomu nechcela verit ale potom som isla k nej aby som sa presvedcila a precitala si co jej pise.. pomaly by ju uz tahal na kavu... predomnou sa priatel tvari ze ma miluje ale po tomto mu uz nejako prestavam verit.. po kamaratke chlapi idu.. je krasna blond,stihla..fakt teraz neviem ako sa mam pri nom tvarit ci mu to mam povedat..fakt ho nemam chut uz ani vidiet...
úplne hotová zo správania priatela...
Peter96
"Žena si musí chlapa k sebe pritiahnuť a nepúšťať ho ďaleko, mala by ho kontrolovať, čo potajne stvára."
si ty naozaj Peter? Pises ako velmi ziarliva zena. Ak si naozaj muz a mas priatelku, tak musis byt kvalitne pod papucou.
Povedz mu, čo mu hrozí, ak bude flirtovať s druhou. Vyplaší sa možno. Bude sa báť, že ťa môže stratiť. Jednoducho, problém vidím v tom, že chlapom dávate príliš veľkú slobodu a potom si myslia, že všetko môžu. Musíte im prikázať, čo môžu a čo nie, inak si potom dovolia chodiť poza váš chrbát za inými babami. To je také nepísané pravidlo, ja si myslím. Žena si musí chlapa k sebe pritiahnuť a nepúšťať ho ďaleko, mala by ho kontrolovať, čo potajne stvára.
Musíš mu povedať, čo si myslíš o jeho správaní.
Nikolka
Mas dobry kamaratku...
Priatelovi povedz nabuduce ked navrhne niekam ist...
Svet je maly a ani nevies ako rychlo sa clovek nahodou nieco dozvie.Nevedome.Ak si sa rozhodol hladat v inych vodach,tak v tej mojej uz asi miesto pre teba nebude.Bude to hrat ze o nicom nevie.Kludne mu povedz vsetko.A dobre si rozmysli co dalej.Ten pokec je nicitel vztahov.Clovek ktory je vo vztahu a je v nom spokojny na pokec chodit nepotrebuje.
Ja byt tebou sa s kamoskou dohodnem nech si s nim pise a nech zajde s nim aj na tu kavu, s tym ucelom ze obidve budete vediet ako to naozaj je a on si bude mysliet, ze je cudzia dievcina a tym len uvidis co je tvoj priatel zac, ci jej nezacne nieco naznacivat, ci ta nepopre a co vlasne bude chciet ..sex atd. - cize o co mu vlasne ide ..
A budes mat infosky z pravej ruky (teda ak doverujes kamaratke, chlapom sa neda nikdy verit, oni klamu az o tom ani sami nevedia.)
Fakt ja byt na tvojom mieste chopim sa tejto uzasnej prilezitosti a zistim co je ten chalan zac v tvojej nepritomnosti s inymi zenami. Pamataj, ked toto napisal kamoske (ale s tym ze nevie ze to je tvoja kamoska) toto moze vypisovat hocijakym zenam a tebe sa naskytla ta najlepsia prilezitost preklepnut si priatela .. Tak sa chop sance a drz sa!