Vysledok MRI

Príspevok v téme: Vysledok MRI
Lion30

Ahojte, viete mi niekto blizsie objasnit tento výsledok z MRI ? Cele sa mi to nechce odpisovat, napisem iba nalezy:

Supratentorialne F vpravo v paraventrikularnej bielej hmote zachytene tri T 2/tirm df nespecificke hypersignalne loziska velkosti 2-4mm, v lavej hemisfere v lokalite F paraventrikularnej bielej hmoty 4 punktiformne lezie velkosti 1-3mm, lezie obojstarnne bez perifokalneho edemu a postkontrastneho enhancementu , bez mass efektu.

Zaver: Supratentorialne nepocetne T 2/tirm df punktiformne lezie v celkovom pocte 7 v paraventrikularnej bielej hmote, v dif dg najpravdepodobnejsie pozapalovej mikrovaskularnej etiologie, aktualne nesplnajuce McDonaldove kriteria z roku 2010 pre SM.

Moje problemy: Navaly unavy, trpnutie tvare, bolesti krcnej chrbtice, krizov, ramien, bolesti oci a za ocami, vôbec necitim radost akoby som bol v psychoze alebo co to je, obcas trpnutie noh, fascikulacie...

Co mohlo tie loziska-lezie sposobit ? Mohol by byt za tym virus HSV alebo Borela ? Obe som mal totiz pozitivne.

Dik za odp.